Dolle

Dolle

Dolle Nordic A/S er Nordens førende produsent av loftstrapper, plassbesparende trapper, hemstrapper ol. Dolles trapper er lette å montere, og hvis du velger en loftslem med selskapets patenterte ClickFix-system, så er det fullt mulig å montere både lem og trapp helt på egenhånd.

Laster inn...
Handle etter

Items 1-20 of 191

Set Descending Direction
Page
per side

Dolle kjøpeguide

Dolle produserer i dag mer enn 300.000 trapper årlig med fokus på brukeren og dens opplevelse og komfort. I tillegg produserer Dolle ikke "bare" med tanke på at produktene deres oppfyller gjeldende standarder i de enkelte områdene, men produserer i stedet med tanke på hvordan det enkelte produkt skal brukes, og konstant forbedring.

Dolle produserer et bredt spekter av trappe-produkter, fra loftstrapp til hemstrapp. I mellom finner vi tilpassede-trapper og utetrapper.

Fremtiden for Dolle

Dolle har derfor startet en større million investering, med mål om å kunne bli de største innenfor moderne produksjon. Dolle har i tillegg til denne investeringen, funnet opp et nytt forretningskonsept, som kalles for “space creator”. Noe som betyr utvikling av nye produkt, med tanker om “plass til mer” og spesielt til innredning. Dolle’s produkter, vil i fremtiden være preget av dette fenomen, og vende virksomheten 180 grader.

Kvalitet og test

Dolle stiller store krav til seg selv og deres produksjon, for på den måten kunne tilby de beste produkter til deres kunder, med fokus på kvalitet og sikkerhet. Utover det gjennomgår Dolle’s produkter mange kvalitets- og testprosedyrer for å sikre at kunden blir fornøyd, hver gang. Deres produkter har opp til flere sertifikater noe som gjør at kunden alltid kan handle sikkert og trygt