EW Loftstrapper

EW Loftstrapper

EW Loftstrapper har mer enn 30 års erfaring med design og produksjon av hemsetrapper, -stiger og loftstrapper. Hvis du velger et produkt fra denne leverandøren, så kan du være 100% sikker på at du får et produkt av ypperste kvalitet, som er designet og produsert i Danmark.

Laster inn...
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.


Når du velger en hemstrapp fra EW Loftstrapper, finnes det gode veiledninger til å velge den helt riktige. Nederst på produktsidene finner du en oversikt over de essensielle dimensjoner og mål. Det viktigste målet er den loddrette høyden, som forteller hvor høyt stigen kan nå opp, når den er trukket ut fra veggen. Hemstrappen er produsert i ubehandlet furutre, som gir et flott look til soverommet, stuen eller hvilket som helst annet rom i hjemmet.

Som navnet antyder, har EW loftstrapper et bredt utvalg av loftstrapper, som kan gi deg en sikker tilgang til loftet, om det så er plass til et lite eller større hull i loftet. Med flere typer stiger (2-delt, 3-delt, teleskopstige, saksestige) har EW Loftstrapper helt sikkert det du leter etter.

En kjent bruker-favoritt fra EW lofttrapper er deres hemsstiger som du kan finne i kategorien over hemsstige.