Telesteps

Telesteps

Det svenske merket, Telesteps, er kjent for sine teleskopiske stiger til både private og erhvervsindustrien. Hver eneste stige fra Telesteps er håndlaget, og deretter testet manuelt, før de blir godkjent for levering. Dette gjør at Telesteps stiger er forbundet med økt sikkerhet, samt en god opplevelse av stigens funksjonalitet.

Laster inn...

3 Produkter

Set Descending Direction
per side

Hvem er Telesteps?

Telesteps med slogan “no. 1 in telescopic work tools” var de aller første til å produsere teleskopstiger, og er i dag uten tvil det beste valget, hvis man skal være helt sikker på, å få en teleskopstige av høyeste kvalitet uten kompromiss på sikkerhet og funksjon.
Telesteps startet i 1996 og siden den gang, har de blitt en kjempe stor virksomhet med over 1000 medarbeidere og selger deres stiger og verktøy til mer enn 40 forskjellige land.

Med hovedkontor, produktutvikling, kvalitetskontroll og design i Tranås i Sverige, blir det jobbet hardt på, å fortsette med kvaliteten de gjør, at de i dag er sett på som den største og beste leverandør av teleskopstiger og andre verktøyer med teleskopiske elementer. Grunnen til at de har hatt så stor suksess og vekst (spesielt i Europa) er deres patent på noen av de funksjoner og låseordninger, som gjør at deres teleskopstiger føles mer sikre enn andre teleskopstiger.

“We are the Original”

Hvis man har sett telesteps stiger før, eller kanskje vært på hjemmesiden deres, så har man mest sannsynlig sett deres logo som sier “Vi er de originale” og utover det forteller de også, at de er nummer 1 når det kommer til teleskopiske arbeidsredskaper. Og det vil vi gi dem rett til, noe som det er også god grunn til.

Telesteps benytter seg av et patentert teleskopsystem som veldig få produsenter har klart å matche eller kopiere. På tross av patenten, er det et hav med forsøk på å kopiere det vellykkede systemet deres, men ofte er det er tegn på at dem som kopierer systemet, aner ikke hva de driver med. Og det går ut over sikkerheten! Derfor har vi valgt å kun ha teleskopstiger fra utvalgte leverandører, utover Telesteps, som vi alltid kan være sikre på at stigene er i høy kvalitet og hvor det ikke blir sett gjennom fingrene med sikkerheten.

“We are the Orignial” er altså ikke bare et ordtak uten mening, det er bare for å fortelle at de er de første, det skal også sies at de er fortsatt helt klart de beste til det de gjør, nemlig gode teleskopstiger hvor ingen kompromisser er gjort.

Hvorfor skal du velge Telesteps?

Det kan egentlig oppsummeres veldig kort, kvalitet, enkelhet, fleksibilitet og sikkerhet. Disse 4 ord oppsummerer veldig godt hvorfor Telesteps fortsatt er de beste til å lage teleskopstiger, og hvorfor vi alltid anbefaler deres stiger.

Simpel betjening

Hvis man er ute etter en lett og kompakt løsning som er enkel å håndtere. Deres enkle teleskopsystem gir så lett håndtering som man overhodet kan tenke seg til, med et enkelt grep til justering og røde knapper på alle trinn, som indikerer om trinnene er sikre å trå på, og kan klare opp til 150 kg, uten noen problem.

Fleksibel løsning

Fleksibiliteten hos stigene fra Telesteps gjør at du kan bruke stigene til et hav av forskjellige oppgaver, også der hvor det er trang plass. Du kan alltid finne den optimale lengden til arbeidsoppgaver du skal utføre, med det enkle teleskopsystemet, og du får på mange måter flere stiger i en, når du velger en teleskopstige. Ut over det finnes det smarte tilbehør som justerbare føtter, samt verktøybrett til toppen, slik at du alltid har verktøyet i nærheten. Telesteps stiger gjør jobben bare mye lettere.

Sikkerheten først

Det er en ting som er viktigere enn den lette håndteringen og fleksibiliteten, som også er en av de tingene som Telesteps teleskopstiger og redskader utmerker seg i, i forhold til de mange andre leverandørene du finner rundt om i Europa. Sikkerhet. Hvis en stige ikke er sikker, er den ikke brukbar og spesielt med en teleskopisk stige, er det viktig at det ikke er noen risiko, for at stigen klapper sammen mens man står på den, noe man faktisk hører ofte, men aldri om en stige fra Telesteps. Stigene og plattformene fra Telesteps er laget i robust aluminium og grove plastikk detaljer og alle stige materialene samt tilbehør er alt sammen godkjent og sertifisert jvf. BS EN 131, SP, TÜV/GS, NEN 2484.

Hva tilbyr Telesteps?

Telesteps har et bredt sortiment til både profesjonelt bruk og har også en serie av gode stiger som henvender seg til både hjemmet og gjør-det-selv folk. Deres produkter er delt opp i to kategorier; PRO og HOME og disse to er ytterligere oppdelt i henholdsvis Pro og Black Line under PRO kategorien og Blue Line under HOME kategorien. Hvis du syns det er litt knotete, så kan du finne en liten forklaring på de forskjellige kategoriene og hvilke produkter du kan finne under kategoriene, samt hva de forskjellige kategoriene utmerker seg til.

Telesteps PRO

Telesteps PRO er over-kategorien for alle deres teleskopstiger, som er laget av kvaliteter, som henvender seg til erhverv og profesjonelt bruk, som kan holde til daglig bruk i hardere miljøer enn man vil i hjemmet eller sommerhuset. I forhold til sortimentet, så finner du her en vanlig teleskopstige (enkeltstige), en kombistige og en arbeidsplattform. Alle stigene i denne kategorien er stabile, sikre og veldig lette å håndtere. Utenom det lette å folde slik at de blir kompakte og lette å transportere. Black Line er en underkategori til deres PRO stiger, som utmerker seg med litt mer kompakt design, bredere trinn og generelt mer komfort og stabilitet enn de fleste andre teleskopstiger.

Telesteps HOME

Telesteps HOME er en serie av teleskopstiger som er ideelle til bruk i hjemmet, når man eksempelvis skal pusse vinduer, male vegger og mye mer. Teleskopstigen’s kompakte form når de er foldet sammen, gjør at de lett kan gjemmes vekk i et skap, og oppbevaringen kan ikke være lettere enn med en god teleskopstige. Kvalitetsmessig er de vesentlig bedre enn de billige alternativer som blir importert fra Østen, og de er ikke helt så avanserte som teleskopstigene i PRO kategorien. Håndteringen er fremdeles veldig enkel, sikkerheten er selvfølgelig i topp og disse stigene gir fremdeles en super fleksibilitet, slik man kan bruke den til masse forskjellige arbeidsoppgaver. Et godt alternativ til en god stige til hjemmet. Hvis du er interessert i denne typen teleskopstige, skal du bare kikke etter serien “Blue Line”, som er lett å identifisere på de blå-fargede vanger på teleskopstigen.

I tillegg til deres vanlige teleskopstige i Blue Line serien, finner du også en loftstrapp med samme smarte teleskopsystem. Ønsker man en smart og lett løsning til loftet, finner du mange gode alternativer fra Telesteps, som gjør det lett og sikkert å kravle opp til loftet. De er enkle å sette opp og veldig lette å håndtere, når den er festet til loftsluken.

Hva koster en teleskopstige?

Teleskopstigene fra Telesteps starter på ca 2000 kr, for den minste stigen i HOME kategorien, og vil gjøre en god jobb i hvert et hjem eller hytte. Skal man bruke en litt mer arbeidsmiljø-vennlig teleskopstige, så starter deres PRO stiger ca på 3500 kr for deres kombistiger. Hvis man vil ha en klatrestige, så er prisen ca fra 3800 kr. Disse prisene er faktisk ikke så langt vekk fra konkurrentene’s priser, men dersom man skal ha orginalen, så er de ekstra par hundre kronene verdt det. Du kan også finne en god fleksibel arbeidsplattform i vårt sortiment til under 7000 kr, noe vi syns er en fantastisk god deal.

Om du har noen som helst form for tvil rundt stigene, eller spørsmål om hva du skal velge, så er du mer enn velkommen til å ringe til vår kundeservice, som du kan nå på telefon XX XX XX XX. Du kan også nå oss igjennom chat her på hjemmesiden eller skrive en email til info@stigefabrikken.no. Så skal vi gjøre vårt beste for å finne det helt riktige valget til deg!