Wibe

Wibe

På Stigefabrikken.no er vi stolte over å kunne tilby alt i Wibe Ladders stiger og stillaser. Wibe er kjent for høy kvalitet, brukervennlig design, og ikke minst sikkerhet i hver eneste detalje, i hvert eneste produkt. I sortimentet finner du blant annet enkelt og skyvestiger til gjør-det selv personen, og håndverkere, samt kraftige trappestiger til bruk i industrien og taburetter og bukker som kan bruker overalt.

Laster inn...

Items 1-20 of 100

Set Descending Direction
Page
per side

Intro til Wibe Ladders

Tross mer enn 80 år i bagasjen, er Wibe Ladders i dag blandt bransjens mest innovative og nytenkende stigeprodusenter. På Wibe Ladders egne hjemmeside kan man lese, at man ved at forene de gamle håndverkertradisjoner med moderne robotteknologi og en fullautomatiseret produktion er i stand til at skape moderne stige- og stillasløsninger av høyeste kvalitet.

Sikkerhet i hvert trinn

Kvalitet og sikkerhet har hele tiden vært i fokus på samtlige stiger og stillaser fra Wibe Ladders. Sikkerhet er grunnelementet i all produktutvikling, alle sikkerhetstest og enda i Wibes kontakt til forhandlere private kunder, som måtte ha spørsmål til virksomhetens produkter. Wibe Ladders slogan lyder: "Sikkerhet i hvert trinn". Alle Wibe\'s stiger er kontrollert og godkjent av SE (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) som følger Europanorm EN-131 og det noe strengere regelverk Svensk Standard, SS2091.

Verdens hardeste

For at sikre at sikkerheten ved Wibe stiger er i topp, har man bl.a. utviklet sitt eget testsystem, som går ut over myndighetens harde krav til test av stiger. Ytterligere testes stigene fra Wibe Ladders regelmessigt av SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.