Zarges

Zarges

Den tyske produsenten Zarges er en av verdens førende produsenter av stiger, stillaser og plattformløsninger, både til profesjonelle håndverkere og industrien. Deres brede sortiment inneholder blant annet trappestiger i alle tenkelige høyder, selvfølgelig med store, trygge plattformer. De kan også tilby multistiger med kraftige ledd og brukervennlig betjening, markedets smarteste og sikreste folde og rullestillaser og mye mer. Her hos Stigefabrikken.no har vi hele utvalget fra Zarges, og kan levere varene på døren, i løpet av kort tid.

 
Laster inn...

Items 1-20 of 62

Set Descending Direction
Page
per side

Zarges Internasjonal

Brødrene Zarges var de første som serieproduserte stabile og lette stiger av aluminium, noe som har ledet til at de i dag fremstiller noen av de beste stigene av aluminium på det Europeiske markedet. De har i dag ca 1300 medarbeidere i hele organisasjonen og har eksport til 60 forskjellige land, blant annet Danmark, Færøyene, Island og Grønland.

Zarges fremstiller over 500 forskjellige produkter i kategoriene stiger, logistikk-utstyr og spesielle konstruksjoner, de er i dag mye mer enn bare stiger og stillaser, og leverer bl.a. en lang rekke produkter til luftfartsindustrien, vindmølleindustrien og mange flere store industrier. Zarges har i en lang tid vært synonym for høy kvalitet, når det kommer til aluminiumsprodukter, og har generelt gjennom hele deres sortiment en enormt høy standard og har også noen veldig konkurransedyktige priser.

Så fra å være to brødre som hadde en god idé, om å gjøre aluminium til et materiale som ville gjøre hverdagen lettere, er de i dag blitt til en markesledende produksjonsvirksomhet med 7 fabrikker i Europa, 1600 medarbeidere og eksport til hele verden, med produksjon av alt fra små arbeidsbukker til store vindmøller og radarer til militær og luftfartsindustrien. Det er altså snakk om en av de største leverandører, når man snakker om Zarges.

 

Produktsortiment

Zarges Norge har fire primære forretningsområder, produksjon av stiger og stillaser i aluminium, produksjon av kasser og vogner i aluminium, produksjon av trapper og gangbroer i aluminium og produksjon av spesielle konstruksjoner i aluminium. I alle Zarges produkter forenes de mange fordeler med aluminium, blant annet ved stabilitet, korrosjonsbestandighet, lav vekt og stor fleksibilitet.

På Stigefabrikken.no vil vi ha stort sett over hele Zarges sortimentet av stiger, plattformer, arbeidsbukker, og er glade for å kunne levere stiger av aller høyeste kvalitet, til en overkommelige priser, med hurtig og direkte levering. Sortimentet vil utvide løpende, og skulle det etter din mening mangle noe, er du velkommen til å kontakte oss, så kan vi fort finne ut av om det er noe vi kan levere.