Alukasser

Hvis du skal transportere ekstra ømtåligt utstyr, så er alukasser en optimal løsning. Når du skal velge en alukasse til formålet, så er det viktig at du er oppmerksom på kvaliteten. Det finnes utrolig mange forskjellige transportkasser rundtomkring på de ulike byggemarked, og en tommelfingerregel er, at hvis prisen er nesten er for god til å være sann, ja, så er den dessverre ofte det. Hos Stigefabrikken.no har vi kun alukasser i den aller beste kvalitet, og kan levere fra dag til dag.
trappetilbehør trappetilbehør
Laster inn...

4 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Oftest stillte spørsmål om Aluminiums kasser?

Hva er fordelene med Aluminiums Kasser?

En aluminiums kasse er en veldig alsidig kasse løsning, hvoer du kan transportere allverdens utsyr. Tilpasset skumfyllning gjør det også mulig å transportere kjemikalier.

Hvor stor aluminiums kasse kan jeg kjøpe?

I Stigefabrikken.no nåværende sortiment har vi kasser fra 37 liter -208 liter. Kontakt gjerne kundeservice om du skulle behøve en annen størrelse.

Alukasser er et fornuftig valg, dersom du ønsker en holdbar løsning til enten transport eller til oppbevaring av dine ting. Vi tilbyr et bredt utvalg, som med garanti vil kunne dekke ditt behov. Er du i tvil om hvilken alukasse, som fyller dine kriterier, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice på tlf: 81 50 35 44

Hva kan jeg bruke en alukasse til?

En aluminiumskasse har uendelige bruksmuligheter og funksjoner. Har du bruk for å transportere verktøyet ditt, måleapparater eller andre ting, kan du trygt pakke det i en alukasse, som passer i størrelsen, og transportere det trygt til destinasjonen.

Mange av alukassene kan også deles opp i rom, for enklere oppbevaring og transport av tingene dine. Tilpasset skumfylling gjør det f.eks mulig for deg å transportere farlige kjemikalier, på en separat og sikker måte for både deg og omgivelsene.

Du kan også bruke aluminiumskassen til oppbevaring, på verkstedet eller i bilen. Alukassen funker godt som f.eks verktøyskasse, siden den er lett å løfte og meget solid, siden den er designet til å motstå den daglige slitasjen, som ofte kommer.

Alukasser kommer i mange varianter

Hvilken alukasse som passer best til deg, kommer helt ann på hvilke funksjoner den skal ha og hva den skal brukes til. Hvis du f.eks har bruk for å transportere utstyret ditt mye fra det ene stedet til det andre som på f.eks. en byggeplass, vil en mobil alukasse være en god match til oppgaven. Med en mobil alukasse, kan du enkelt transportere kassen rundt med hjelp av de robuste hjul og det håndtaket som kan trekkes ut - akkurat som en koffert.

Har du bruk for en litt større kasse, til å transportere verktøy eller andre gjenstander bak på et lasteplan eller en lastebil, vil en stor aluminiumskasse med feste/spennings muligheter være det riktige valget. Flere av disse store alukassene har gass- og støtdempere i lokket som sikrer for en sikker og trygg transport av gjenstandene dine.