Transportkasser

Hvis du har behov for sikker transport av verktøy, av- utstyr eller lignende, så er transportkassene i denne kategorien et godt valg. Kassene er i høy kvalitet, de er slitesterke, de har god rommelighet og kan uten problemer stables vekk, sånn at de ikke opptar unødvendig plass. når de ikke er i bruk. Ring eller skriv til kundeservice, hvis du har spørsmål om valg av transportkasse. Vi har helt sikkert en transport- eller oppbevaringsløsning som passer til det behovet som du har.
trappetilbehør trappetilbehør
Laster inn...

4 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Oftest stillte spørsmål om Transportkasser?

Hva er fordelene med Transportkasser

En oppbevarings kasse er en veldig alsidig kasse løsning, hvoer du kan transportere allverdens utsyr. Tilpasset skumfyllning gjør det også mulig å transportere kjemikalier.

Hvor stor transportkasse kan jeg kjøpe?

I Stigefabrikken.no nåværende sortiment har vi kasser fra 37 liter -208 liter. Kontakt gjerne kundeservice om du skulle behøve en annen størrelse.

Stort utvalg av transportkasser av topp kvalitet.

Vi har et variert utvalg av transportkasser, som alle er av høy kvalitet, noe som sikrer at du får en holdbar løsning, uansett valg av størrelse og materiale. Våre transportkasser er enkle å håndtere og kan uten problemer stables og pakkes slik at de opptar minst mulig plass under transport.

Velg den riktige transportkasse av topp kvalitet.

Når du skal kjøpe en transportkasse, er det en rekke vurderinger du skal ta stilling til. Hvor stort er det som skal transporteres? Skal kassen kunne motstå harde støt eller vind- og værforhold? Skal du bære kassen selv et lengre stykke, f.eks fra bil til byggeplass? Uansett behov, kan du hos Stigefabrikken.no finne en transportkasse, som passer til deg.

Tilbehør

Med en del av våre transportkasser, er det mulighet for ekstra tilbehør som gjør at kassen kan bli enda enklere å håndtere og transportere. Du kan f.eks velge å ha hjul på transportkassen din, som kan være beregnet til både indendørs, eller i terreng, samt mulighet for å låse hjulene.

Hvis du har behov for å transportere flere forskjellige ting i den samme transportkasse, kan det være en klar fordel, å dele kassen opp i flere bruks-rom, til å oppbevare dine ting i. På den måten blir tingene dine ikke rotet sammen og du kan lett finne det du leter etter.

Skal du transportere mere verdifulle gjenstander, vil formbart skum være en god løsning til oppgaven. Til noen av våre transportkasser, kan det leveres utfylt skum, som passer perfekt til den gjenstanden, som du ønsker å plassere i kassen.

Hvordan vedlikeholder jeg transportkassen?

En transportkasse er lett å både rengjøre og vedlikeholde. Den krever minimal innsats og holder i mange år ved riktig bruk. En rask omgang med en klut en gang i mellom, hjelper på at gammelt støv og dritt ikke setter seg fast på kassen, og holder den ren og pen i mange år fremover - Det er en enkel og effektiv måte å vedlikeholde din transportkasse på.