Personvernregler - registrering og bruk av personopplysninger

Behandling av personopplysninger

I forbindelse med kjøpet ditt på Stigefabrikken.no har du lagt inn en rekke personlige opplysninger, som:

  • Ditt navn
  • Din adresse
  • Din e-postadresse
  • Ditt telefonnummer.
  • Din betalingsinformation

Kunderolle: privat, bedrift, offentlig

Vi behandler disse personopplysningene i forbindelse med håndteringen av kjøpet ditt, ettersom det er nødvendig for oss å kunne oppfylle vår del av handelsavtalen. Vi lagrer dem for en påfølgende femårsperiode, slik at du enkelt kan handle hos oss på et senere tidspunkt. Informasjonen blir deretter slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil informasjon om navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse bli gitt til vår valgte speditør (som inkluderer Schenker, DSV, GLS, etc.) basert på den best passende leveransen av bestillingen din.

Behandling av personopplysninger - samtykke

Hvis du har merket av for "ja, jeg gir mitt samtykke til at du kontakter meg via e-post med nyhetsbrev og tilbud", behandler vi e-postadressen din og informasjon om dine kjøp hos oss til den ikke lenger er relevant. Det gjelder til du gjør oss oppmerksom på at du ikke lenger ønsker å motta e-postene våre.

Du kan alltid tilbakekalle ditt samtykke. Du kan enten gjøre dette ved å bruke lenken nederst i e-postene våre eller ved å kontakte oss på info@stigefabrikken.no og fortelle oss at du ikke lenger vil ha våre nyhetsbrev og tilbud.

Datasikkerhet

Enten vi behandler din personlige informasjon med det formål å oppfylle en avtale eller på grunnlag av ditt samtykke, vil vi alltid behandle dine personlige opplysninger på en sikker, konfidensiell måte som er i samsvar med gjeldende lover, inkludert personopplysningsloven og personvernloven.

Informasjonen din vil bare bli brukt til det formålet den ble registrert for og vil bli slettet når dette formålet er oppfylt eller ikke lenger er relevant.

Vi bruker tredjeparter til å behandle betalingsinformasjonen din (Vipps, Klarna) og til å administrere kjøpene dine (Magento, Gmail, E-conomic).

Vi har inngått databehandlingsavtaler med disse databehandlerne, som er vår garanti for at de overholder gjeldende regler som gjelder for beskyttelsen av dine personlige data.

Informasjon, innsigelse, endring, dataportabilitet og sletting

Du kan alltid kontakte oss for informasjon om hvilken personlig informasjon vi har registrert om deg. Dette kan gjøres ved å kontakte

Stigefabrikken.no
E: info@stigefabrikken.no

Du kan også kontakte vår databeskyttelsesrepresentant direkte på:

Lasse Simoni
E: lasse@stigefabrikken.dk

Hvis det er feil i vår registrerte informasjon som gjelder deg, kan du alltid be om å få dem rettet. Dermed har vi også riktig informasjon. Du har også rett til å få tilgang til informasjonen i et standard lesbart format (dataportabilitet). Hvis du har forespørsler om endringer eller dataportabilitet, er du også hjertelig velkommen til å skrive til oss på ovennevnte e-postadresse.

Hvis du ikke lenger vil at vi skal behandle dine personopplysninger eller å begrense behandlingen av slik informasjon, kan du også sende oss en forespørsel om dette via ovennevnte e-postadresse.

Hvis du vil tilbakekalle ditt samtykke til behandlingen av e-postadressen din (dette er det vi trenger for å kunne sende deg vårt nyhetsbrev og relevante tilbud), kan du alltid tilbakekalle det ved å klikke på en lenke i hvert nyhetsbrev.