Plattformer

Plattformer

Er du på jakt etter en arbeidsplattform til eget bruk, industri eller byggeri, så kan vi helt sikkert finne en løsning som matcher det behovet som du har. Vi samarbeider med en rekke forskjellige leverandører, og kan derfor tilby et bredt utvalg av arbeidsplattformer i høy kvalitet - til en pris som du kan betale. Arbeidsplattformer finnes både med og uten hjul, alt etter hvilket formål du skal bruke plattformen til. Vær også oppmerksom på at du kan få noen utrolig fleksible modeller, som bl.a. kan foldes sammen. Dette gjør dem lette å transportere, samtidig som det ikke stiller store krav til oppbevaring.

Laster inn...

10 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Oftest stillte spørsmål om Plattformer?

Hva er en mobil plattfom?

Mobile plattformer er et begrep som dekker over flere forskjellige produkter som bl.a. foldestillas med trapp, plattformstiger og arbeidsplattformer m.m.

Hva er en plattformtrapp?

En plattformtrapp er en trapp på hjul med plattform. Plattformtrapper brukes til mange forskjellige arbeidsoppgaver, både på lageret og i mange andre bransjer. En plattformstrapp gir ofte muligheten til å jobbe med begge hender, da de fleste plattformtrapper er godkjent av bransjefellesskaper som “2HF”.

Hvilke regler gjelder for bruk av mobil plattform?

Stigefabrikken.no fører et bredt utvalg av mobile plattformer hvor mange har sertifiseringen EN 131 go EN 131-7 PRO. Det er forskjellige regler og krav avhengig av hvilken type mobil plattform du velger. Les mer Her

Hva er en trappeplattform?

Trappeplattform er et begrep som dekker over forskjellige trapper og arbeidsplattformer. Eksempler på dette er arbeidsbukk med trinn, teleskop-plattform, arbeidstrapper osv.

Arbeidsplattformer - til bygg og industri

Arbeidsplattformer fåes i mange former og funksjoner, men i bunn og grunn er det en mer kompleks stige eller en mellomting mellom en stige og et stillas. Det er den ideelle løsning til fabrikker som ønsker en sikker og fleksibel arbeidsform i høydene.
Alt etter behov, kan man velge en arbeidsplattform som er mer stigeformet, til høydene, eller en som er mer trappeformet med større plattformsflate. En arbeidsplattform brukes ofte på fabrikker eller lager, i tillegg til diverse utendørsområde.

Spesielt for arbeidsplattformer kan man ofte finne følgende funksjoner:

 • Gelender
 • Stor plattform
 • Foldbarhet
 • Justerbarhet
 • Hjul

Lett å flytte rundt på

På en arbeidsplattform er det ofte montert et sett hjul som gjør den lett å flytte.
Noen arbeidsplattformer er høydejusterbare, noe som gjør den god til å bruke i mange situasjoner. Ytterligere får man dem også foldbare, noe som gjør de lette å transportere, eksempelvis fra område til område på en fabrikk, men også f.eks bak i en varebil.

Merker

Det er flere leverandører av arbeidsplattformer, her iblant de to spesialister; Wibe Ladders og Silkeborg Stigefabrikk. Her på Stigefabrikken.no har vi samlet et utvalg av våre anbefalte merker. Sett bort i fra de to nevnte spesialistene, har vi et sterkt utvalg fra Zarges, Jumbo og Scando.

Et merke som gjør det litt annerledes på plattformer, er Telesteps. Deres styrke er innenfor teleskopstiger, hvor de har utviklet en teleskopisk arbeidsplattform. Dette gir en fleksibel løsning ift. de arbeidsplattformer som er av mer statisk karakter. En annen veldig fleksibel plattform er Wibes HAP, som er vist og forklart utrolig godt i en videopresentasjon, denne gir den ultimative løsning innenfor denne kategori.

Godt arbeidsmiljøvalg

Sikkerhet er ikke alltid en forutsetning på arbeidsplassen. Men noen er gått frem, for å jobbe for å skape et bedre miljø på arbeidsplassen. Wibe er en av de firmaer som er gått inn i denne kampen og er en del av den ordningen som de i Sverige kaller for “Bra Arbetsmiljöva”. Innenfor arbeidsplattformer har Wibe tre modeller som overholder disse ekstraordinære krav for bedre sikkerhet: TMR, TMR foldbar, ASP+, og HAP.

Stillas eller arbeidsplattform?

Ofte står man og skal velge i mellom å utføre et stykke arbeid på en stige eller et stillas. Men her er arbeidsplattformen et supert alternativ, siden plattformen kan oppnå en god høyde, stabilitet og den er lettere å flytte rundt på enn et stillas - Derfor er det mange malere og montører som bruker en plattform.

Materiale

Arbeidsplattform kan man få opp til tre meter, men det er mange elementer som spiller inn i forhold til å velge den rette modellen. Materialet som plattformen er laget av kan være et viktig element ift. hvilket arbeide som skal utføres. Det kan velges i mellom aluminium og stål, men det er også mulig å finne en arbeidsplattform med galvaniserte rekkverk i stål, samt med sklisikre trinn, som kan optimalisere sikkerheten på arbeidsplassen.

Plattformsstiger / Arbeidsplattformer

I noen sammenhenger omtales et slikt produkt også som en platformsstige, på grunn av at noen av produktene i denne kategorien er formet som en mer funksjonell stige. Disse plattformstigene har fortsatt en plattform i toppen, samt et gelender. De brukes ofte som inspeksjons-plattform, adgangsvei eller lignende. Et slikt produkt kan ses på bildet øverst til høyre hvor man kan se en Wibe TMR, med hjul, plattform og gelender. Den får også i en sammenfolding utgave.

Kundeservice og levering av en arbeidsplattform

Er du i tvil om hvilket produkt som er det optimale til ditt behov, er du til enhver tid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 81 50 35 44 eller e-mail: info@stigefabrikken.no. Det vi trenger å vite er:

 • Formålet og bruk av arbeidsplattformen
 • Den nødvendige plattformhøyde eller den arbeidshøyden du skal kunne nå
 • Maks bredde til rådighet på det stedet den skal brukes
 • Er det bruk for hjul?
 • Hvordan skal den oppbevares -skal den kunne foldes sammen?
 • Krav til gelender
 • Spesielle krav til det arbeidsmiljø den skal brukes i

Så kan vi raskest mulig finne frem til den beste løsningen til ditt formål eller sende ut en konsulent som kan kikke dypere inn til ditt/deres behov.