Aluminiumsstiger

Aluminiumsstiger

Her har vi samlet et bredt utvalg av forskjellige aluminiumsstiger fra kjente produsenter som Zarges, Wibe, Skepphultstegen med flere. Du kan velge mellom enkeltstiger, trappestiger, skyvestiger og mange flere stige modeller i forskjellige høyder og størrelser. Hvis du er på jakt etter en aluminiumsstige i spesialmål, eller kanskje har bruk for hjelp til velge en passende stige til en konkret arbeidsoppgave, så er du kommet til det rette stedet. Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon.

Laster inn...

Items 1-20 of 21

Set Descending Direction
Page
per side

Relaterte kategorier

Stiger af aluminium / alu stiger

Aluminium-stiger finnes i forskjellige slags stiger, forskjellige former og størrelser: Fra trappestiger og arbeidsplattformer til loftstiger, lange skyvestiger og stillaser - til privat forbruk så godt som til industrielt bruk. Velg i mellom enkeltstiger, kombistiger, teleskopstiger, foldestiger og arbeidsbukker av aluminium. 

Aluminiumsstigene er blant vår mest solgte stiger, og vi har derfor valgt å ha et stort utvalg fra flere av våre profesjonelle leverandører, slik at du som kunde alltid har noe godt og forskjellig å velge mellom. 

Våre leverandører av aluminiumsstiger på stigefabrikken.no

Hvorfor aluminiumsstiger?

Aluminiumsstiger er populære blant huseiere og håndtværkere både fordi de er utrolig enkle og lette å håndtere, de er meget slitesterke og har en lang levetid. Aluminium ruster ikke og er veldig motstandsdyktige overfor korrosjon. Derfor er det mulig å oppbevare en aluminiumsstige i et skur, carport under et tak e.l. Her er noen av fordelene med en aluminiumsstige:

  • Slitesterk
  • Lett vekt
  • Høy bæreevne
  • Motstandsdyktig mot korrosjon
  • Ingen/lav vedlikeholdelse
  • Motstandsdyktig mot all slags vær

Selv om det er mange fordeler med aluminiumsstiger, er det selvfølgelig også ting du skal være oppmerksom på. Der er f.eks. viktig at du velger den rette type stige, som egner seg best til det arbeide, du ønsker å utføre. Er du i tvil, les produkttekstene her på siden, eller kontakt oss på stigefabrikken.no for mer informasjon og veiledning.

Du finner alle våre stiger her.

Bemerk!

Noen ganger kan det være fristende, å rekke ut etter f.eks blader i takrennen, som man ikke helt kan nå fra en gitt posisjon, i stedet for å krabbe ned og flytte stigen. Siden aluminiumsstiger er lettvekts-stiger, er det ekstremt farlig å flytte vekten ut til sidene på dem. Det er viktig at man ikke står på det siste trinn, derfor anbefaler vi å stå på det nest siste trinn.
 

Flytter du balansepunktet for langt til den ene siden, kan du være sikker på at både du og stigen velter ned. Hold derfor alltid ditt balansepunkt mellom vangene for optimal sikkerhet.

Se vårt utvalg i kategorien “aluminiumsstiger” - hvis du blir i tvil om godkjennelser, sikkerhet eller noe annet om stiger, er du velkommen til å ringe på +4571998087 eller skrive en mail til oss på info@stigefabrikken.dk. Hvis du har ytterligere spørsmål er du også velkommen til å kontakte oss via vår kontaktform.