Badestiger / Bryggestiger

Gå sommeren i møte med en praktisk badestige av høyeste kvalitet. Badestiger fra Stigefabrikken.no er enkle å montere og trygge å bruke. Ved hjelp av monteringshengsler kan du på under 10 minutter feste og ta av bryggestigen på badebryggen din før og etter badesesongen. Stigerne finnes i flere lengder, og vi har helt sikkert også en som passer til høyden på badebryggen din.

trappetilbehør trappetilbehør
Laster inn...
Handle etter
Butikkalternativer

9 Produkter

Set Descending Direction
per side

Oftest stillte spørsmål om Bade- og Bryggestiger

Hvor mye koster en bryggestige?

Prisen på bryggestigen avhenger av lengde og materiale. Stigefabrikken.no fører kun bryggestiger av den beste kvalitet, men fortsatt til en god pris. Det selges også forlengerdele til bryggestigen, om du skulle trenge dette.

Hvor brukes en bryggestige?

En bryggestige kan benyttes på mange forskjellige område, blant annet på båt, brygge, basseng eller på havnen. En bryggestige kan også benyttes som en redningsstige. Denne monteres da på havn eller ved vann, så hvis noen skulle falle i vannet, da vil selvberging være vesentlig lettere.

Hvorfor bør man ha en bryggestige?

Bryggestigen gir lettere og sikrere adgang til vann. Og er et must på bryggen, båten, havnen, bassenget osv. Bryggestige er bygget med kraftige vanger, og tåler derfor en viss tyngde. Både vanger og gelender er produsert i varmgalvanisert stål. Bryggestigen får også som 2 delt, så du lett kan ta den opp fra vannet igjen.

Hvor kan man kjøpe stige til båt eller basseng?

En badestige kan benyttes mange forskjellige steder. Blant annet på båten, i bassenget, ved bryggen og som redningsstige.