Enkeltstiger

Enkeltstiger

Enkeltstiger er velegnet til det arbeidet hvor du allerede kjenner høyden, det kan være ved rensing av takrennen, vinduspussing eller lignende. Våre enkeltstiger kan fås i aluminium, glassfiber eller tre, og vi har stiger i flere forskjellige lengder. Hvis du er i tvil om hvilken lengde eller hvilket materiale du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice. Vi er klar til å hjelpe deg, på telefonen eller på epost.

Enkeltstiger

Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

8 Produkter

per side

Enkeltstigen - Det lette valg

Leter du etter en stige til et spesielt formål/arbeid i en spesiell høyde, er en enkeltstige ofte et godt valg. På grunn av den enkle konstruksjonen er de enkle å håndtere og sikre å bruke. Enkeltstiger fås i alle materialer og i mange forskjellige høyder, så det er stor mulighet til å finne en modell som passer til akkurat dine ønsker og behov.
Har du bruk for flere meter stige, vil en skyvestige også være en god løsning.


Materialvalg

Vi har enkeltstiger av aluminium, tre og glassfiber. For noen kan det store utvalget være overveldende, mens andre gleder seg over å ha et så stort hav av masse kvalitetsprodukter å velge mellom. Syns du det er vanskelig å velge, kan du lese litt om de enkelte materialene litt lenger ned, og du er naturligvis også alltid velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om de enkelte produkter.

Aluminium

Aluminiumsstiger er populære blant huseiere, som har bruk for en sterk utendørsstige, som kan tåle å stå i skuret året rundt, og som kan brukes til de fleste gjøremål i hagen og rundt om huset. Aluminium er lett å holde ren og vedlikeholde. Du finner våre enkeltstiger av aluminium her.

Tre

Tremodellene er spesielt populære blant folk, som har bruk for en stige innendørs og/eller i verksteder og garasjer. Enkelte bønder bruker enkeltstiger av tre i stall og låvebygg. Trestigene krever en smule mer behandling og vedlikeholdelse enn de øvrige materialer. Du finner våre enkeltstiger av tre her.

Glassfiber

En enkeltstige av glassfiber ser man sjeldent i private hjem, da prisen som regel ligger litt høyere, enn for tilsvarende modeller i tre og aluminium. Glassfiberstigerne er populære blant elektrikere og i hæren, da glassfiber ikke kan ses på en radar. Ytterligere er glassfiber særdeles lett å rengjør og vedlikeholde. Du finner våre enkeltstiger i glassfiber her.

Unngå ulykker

Selv om en enkeltstige virker som at den kan brukes til det meste er det viktig at du kjenner til dens begrensninger. Enkeltstigen skal stå i en viss vinkel for at du ikke skal risikere å få overvekt bakover, akkurat som du naturligvis heller aldri skal trå opp på det øverste trinn, selvom du aaakkurat ikke kan nå. Hvis din stige ikke er høy nok, er det viktig at du ikke prøver å tråkke opp på det øverste trinn eller prøver å plassere stigen på en høy gjenstand. Kjøp en høyere stige i stedet, eller spør naboene om de har en du kan låne.