Enkeltstiger

Enkeltstiger

Enkeltstiger er velegnet til det arbeidet hvor du allerede kjenner høyden, det kan være ved rensing av takrennen, vinduspussing eller lignende. Våre enkeltstiger kan fås i aluminium, glassfiber eller tre, og vi har stiger i flere forskjellige lengder. Hvis du er i tvil om hvilken lengde eller hvilket materiale du skal velge, så er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice. Vi er klar til å hjelpe deg, på telefonen eller på epost.

Laster inn...

14 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Oftest stillte spørsmål om Enkeltstiger

Hvor mye koster en enkeltstige?

Prisen varierer ut fra høyde og materialvalg. En enkeltstige selges som oftes i en høyde av 2.00 meter - 7.00 meter. Du kan velge mellem aluminium eller glassfiber. Prisen starter ved ca 700 kr. Kontakt gjerne Kundeservice for råd og veiledning om rett valg av enkeltstige.

Hvor høy bør en enkeltstige være?

Høyden på stigen avhenger av hvilke arbeidsoppgaver, som du trenger stigen til. Du bør være oppmerksom på at du ikke skal stå høyere i stigen enn det 3. øverste trinnet, grunnet sikkerheten.

Hvilke regler gjelder for bruk av enkeltstige?

Du bør ikke stå høyere enn det 3. øverste trinnet, og alle stiger over 3 meter skal ha en stigefot. Stigen bør samtidig være EN 131 sertifisert, hvis den skal brukes i jobbsammenheng. Les mer her.

Kan man kjøpe utstyr til enkeltstiger?

Ja. Stigefabrikken.no selger et bredt utvalg av tilbehør. Dette gjør at du kan lett kan oppgradere eller tilpasse din enkeltstige.En kvalitetsstige kan vare i mange år, og du kan derfor kjøpe reservedeler eller ekstrautstyr til stigen.Du kan se vårt sortiment av tilbehør her.

Enkeltstigen - Det lette valg

Leter du etter en stige til et spesielt formål/arbeid i en spesiell høyde, er en enkeltstige ofte et godt valg. På grunn av den enkle konstruksjonen er de enkle å håndtere og sikre å bruke. Enkeltstiger fås i alle materialer og i mange forskjellige høyder, så det er stor mulighet til å finne en modell som passer til akkurat dine ønsker og behov.
Har du bruk for flere meter stige, vil en skyvestige også være en god løsning.


Materialvalg

Vi har enkeltstiger av aluminium, tre og glassfiber. For noen kan det store utvalget være overveldende, mens andre gleder seg over å ha et så stort hav av masse kvalitetsprodukter å velge mellom. Syns du det er vanskelig å velge, kan du lese litt om de enkelte materialene litt lenger ned, og du er naturligvis også alltid velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon om de enkelte produkter.

Aluminium

Aluminiumsstiger er populære blant huseiere, som har bruk for en sterk utendørsstige, som kan tåle å stå i skuret året rundt, og som kan brukes til de fleste gjøremål i hagen og rundt om huset. Aluminium er lett å holde ren og vedlikeholde. Du finner våre enkeltstiger av aluminium her.

Tre

Tremodellene er spesielt populære blant folk, som har bruk for en stige innendørs og/eller i verksteder og garasjer. Enkelte bønder bruker enkeltstiger av tre i stall og låvebygg. Trestigene krever en smule mer behandling og vedlikeholdelse enn de øvrige materialer. Du finner våre enkeltstiger av tre her.

Glassfiber

En enkeltstige av glassfiber ser man sjeldent i private hjem, da prisen som regel ligger litt høyere, enn for tilsvarende modeller i tre og aluminium. Glassfiberstigerne er populære blant elektrikere og i hæren, da glassfiber ikke kan ses på en radar. Ytterligere er glassfiber særdeles lett å rengjør og vedlikeholde. Du finner våre enkeltstiger i glassfiber her.

Unngå ulykker

Selv om en enkeltstige virker som at den kan brukes til det meste er det viktig at du kjenner til dens begrensninger. Enkeltstigen skal stå i en viss vinkel for at du ikke skal risikere å få overvekt bakover, akkurat som du naturligvis heller aldri skal trå opp på det øverste trinn, selvom du aaakkurat ikke kan nå. Hvis din stige ikke er høy nok, er det viktig at du ikke prøver å tråkke opp på det øverste trinn eller prøver å plassere stigen på en høy gjenstand. Kjøp en høyere stige i stedet, eller spør naboene om de har en du kan låne.