Laster inn...

12 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Oftest stilte spørsmål om Gardintrapper

Hva er en gardintrapp

Gardintrapp er et begrep som dekker over flere forskjellige stige og taburetter. På en klassisk Gardintrapp vil det både være opplyst høyde på toppbøylen og plattformen. Plattformen er ikke beregnet til å stå på. Gardintrapper selges i høyder fra 0,62 cm - 2,9 meter. Hvilken høyde som er rett for deg, avhenger av dine oppgaver.

Hvor mye koster en gardintrapp?

En gardintrapp varierer i pris avhengig av høyde og materiale. Det kan godt lønne seg å investere i en kvalitets gardintrapp, da den har mange anvendelsesområder og det er en stige du kan ha glede av i mange år.

Når bruker man en Gardintrapp?

En gardintrapp eller kjøkkenstige er en meget allsidig stige til hjemmet. De fleste bruker denne ved små oppgaver, som vasking, sette opp bilder og bytte til julegardiner. Men dette er en god stige, som også brukes ved maling, tapetsering og mye mere. Den smarte plattformen gjør at du alltid har et sted å legge fra deg verktøy og annet utstyr.

Hvilke regler gjelder bruk av Gardintrapp?

Arbeide i høyden medfører en risiko for fallulykker både i hjemmet og på arbeidsplassen. Vi anbefaler derfor at du setter deg inn i regler og råd, før du bruker stigen. Les mer her.