Heisestiger

Heisestiger

En heisestige er for deg som har bruk for en trinnløs høyderegulering til arbeide som forgår i skiftende høyder. Ved hjelp av et praktisk heise system så kan du justere og innstille høyden på alle de heisestiger du finner i denne kategorien. Heisestigene er lette å håndtere, og justeringen av høyden tar kun et kort øyeblikk. Hvis du har bruk for hjelp til å velge den helt rette skyve- eller heisestige, så er du mer enn velkommen til å kontakte kundeservice på telefon, epost eller via chatten.

 

Heisestiger

Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

3 Produkter

per side

Derfor skal du velge en heisestige

Har du bruk for hjelp til valg av den rette heisestigen eller instruksjon i riktig bruk av stigene, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, som vil kunne hjelpe deg.

Det som regel en god idé ikke å gå under stigen, da et gammel uttykk sier at det bringer uhell. Men det er derimot feil valg av stige som er årsaken til de fleste uhell. Når du kjøper din nye stige, er det derfor viktig å tenke sikkerhet og riktig arbeidshøyde, før pris og design.

Når kan heisestigen brukes?

Selv om du ofte ser folk stående på toppen av deres enkeltstiger eller skyvestiger og trosser tyngdekraften, og all sunn fornuft, uten å komme til skade, betyr det ikke at det er en god idé. Det strider mot alle regler og sikkerhetsstandarder, det kan føre til alvorlige personskader å falle fra toppen av en stige.

Du bør aldri gå høyere enn til det nest siste trinn. Punktum. Heller ikke hvis takrennen sitter litt høyere, enn du husket, eller hvis du ikke kan nå katten i treet. I stedet for å sette liv på spill, bør du heller bestille en stige, som kan nå opp i den høyden du ønsker å arbeide i. For arbeid som krever at du kan nå høyt til værs, fortjener en heisestige (eller en skyvestige).

Heisestigen er lett å håndere

For det utrente øye, kan en heisestige se en smule skremmende ut ved første øyekast. Den kan se stor og høy ud, og heiseverket kan se veldig teknisk ut. Det er kun inntil du selv prøver å håndtere en heisestige for første gang - det er slett ikke så vanskelig som man skulle tro.

Forskjellige former for heis og forskjellige slags styrehjul-systemer påvirker stigens funksjon og pris - men felles for alle våre heisestiger er at de er lette å betjene. Stigene kan benyttes av profesjonelle håndverkere så godt som gjør-det-selv folk. Er du i tvil om hvordan du skal betjene din nye heisestige, hjelper vi deg selvfølgelig gjerne i gang!