Kjøkkenstiger

Kjøkkenstiger

I denne kategorien har vi prøvd å sette sammen et utvalg av forskjellige stiger, som alle sammen egner seg for bruk i kjøkkenet. Herunder finner du et par trappestiger, en elefantfot og noen arbeidsbukker. Dette er produkter som vi, av erfaring, vet er velegnet for bruk i kjøkkenet, og som derfor kan betegnes som kjøkkenstiger. Hvis du leter etter en kjøkkenstige, som ikke er nevnt i denne kategorien, så hjelper vi deg gjerne med å finne den helt riktige løsningen. Kontakt oss via telefon, chat eller epost, så finner vi en løsning som du kan være fornøyd med.

Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

5 Produkter

per side

Kjøkkenstigen: Kjent fra TV

Kjøkkenstigen kan man ofte se i eldre filmer, hvor typiske hjemmeværende husmødre med støvkost i hånden og kjøkkenforkle om livet, stående på en liten trappestige eller arbeidsbukk for å kunne nå inn til alle kriker og kroker i kjøkkenet. Siden den gang er “kjøkkenstigen” blitt et kjært produkt i våre kjøkkener, og den brukes vel så godt av kvinner som menn i alle husets rom.

Når en kunde henvender seg til oss vedrørende kjøp av en kjøkkenstige, spør vi naturligvis om kundenes ønsker og behov. Ofte viser det seg, at det er en av de mindre trappestigene i aluminium, som han eller hun er på jakt etter

Hva koster en kjøkkenstige?

Akkurat som de andre stigene i butikken vår, avhenger prisene for en kjøkkenstige av materiale, størrelse, sikkerhetsgodkjennelse o.m. Som regel ligger prisene på stigene i denne kategorien, i den lave enden av skalaen, da de ikke stiller så høye krav til stiger som er til privat bruk som stiger som er til f.eks byggeplasser.

Leter du etter en kjøkkenstige som skal kunne hjelpe deg med å nå opp til øverste hylle i skapet, kan du nok nøye deg med en sammenklappbar arbeidsbukk eller en elefantfot str 40-50 centimeter. Produkter, som typisk koster i nærheten av 400 kr.

Bruk for hjelp?

Tross navnforvirringen finner vi som regel alltid frem en løsning, som løser dine utfordringer. Er du tvil om hvilken stige som vil kunne dekke dine behov eller har du en helt annen løsning enn stigene ovenfor i tankene, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice for mer informasjon.