Kombistiger

Kombistiger

Kombistiger, eller combistiger- kjært barn har mange navn- er kombinasjonsstiger i ordets bokstavelige forstand. Stigene i denne kategorien kan nemlig både brukes som enkeltstiger opp mot veggen, eller som frittstående stiger, hvis ikke du har en vegg som du kan lene stigen opp mot. Kombinasjonsstigene er populære hos gjør-det-selv folk, samt profesjonelle håndverkere, som ofte kan ha behov for flere funksjoner i en og samme stige.

Laster inn...

13 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Oftest stillte spørsmål om Kombistiger

Hva er en Kombistige?

Det er en kombinasjonsstige, som kan brukes både som enkelte eller frittstående stiger. Dette gjør at du har tre i én stige. Dette er derfor en meget populær stigeløsning, spesielt hos private kunder. Men også hos profesjonelle, da det sparer mye plass og transport.

Hva er forskjellen på en kombistige og en multistige?

En kombistige er en tre i én stigeløsning, hvor en multistige ofte har flere anvendelsesmuligheter. F.eks med plattform eller med skyvbare vanger. Hvis du skulle være i tvil om hvilken løsning som passer best for deg, så kontakt gjerne vår kundeservice på enten mail, chat eller telefon.

Hvilke type stiger kan en kombistige brukes som?

Kombistiger kan som oftest kombineres så du har tre stigetyper i én. En skyvestige, en wienerstige og en eller flere enkeltstiger.

Hvor mye koster en kombistige?

Det er mye å spare ved å investere i en kombistige, da du får tre stigetyper i én. Prisen på en kombistige avhenger av forskjellige faktorer, såsom høyde og materiale. Startprisen på en god kvalitet stige vil være ca 2350 kr.

Hvor kan man kjøpe leddstige, Multistige eller knekkstige?

Ledd og knekkstiger hører under kategorien av sammenleggbare stiger. Se utvalget av Kombistiger og Sammenleggbare Stiger 

Hvilke regler gjelder bruk av kombistige?

Arbeide i høyden medfører en risiko for fallulykker både i hjemmet og på arbeidsplassen. Vi anbefaler derfor at du setter deg inn i regler og råd, før du bruker stigen. Les mer her.

Kombistige/combistige

Kombistiger er veldig populære blant private gjør-det-selv folk, som benytter stigen til arbeid i hagen og på verkstedet, men kan også benyttes av profesjonelle håndverkere som malere, tømrere, murere osv. som kanskje har plass til kun en stige i firmabilen.

Kombinasjonsstiger

Kombistigene kan typisk kombineres sånn at du har tre stigetyper i én: en skyvestige, en wienerstige og en eller flere enkeltstiger. Kombistiger er over de seneste år blitt en populær stige blant ambisiøse gjør-det-selv folk og håndverkere, som har mange forskjellige arbeidsmiljøer og -oppgaver. Når en enkeltstige ikke er nok, kan man enten velge å supplere stige-sortimentet med den type stige man mangler, eller man kan velge å skifte enkeltstigen ut med en kombistige som dekker de nesten alle de behov man måtte ha.

Aluminium eller tre?

Kombistigene finnes i aluminium eller i tre, og hvert materiale har naturligvis sine fordeler. Kombistiger i tre er f.eks mer stive enn aluminiumsstiger, men til gjengjeld er stigene av aluminium lettere å vedlikeholde enn stigene i tre. Syns du det er vanskelig å velge hvilket materiale stigen din skal være i, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss for ytterligere råd og veiledning.

Hvorfor velge en kombistige?

Som tidligere nevnt, får du tre stiger i én, noe som er den aller største fordelen. I stedet for å skulle kjøpe tre forskjellige stiger, kan du nøye deg med én, som lett og raskt kan transformeres til flere.

Prisen for en kombistige er ikke i nærheten så høy som å skulle kjøpe tre forskjellige stigetyper. Derfor kan det godt betale seg å bruke litt ekstra penger på en kombinasjonsstige, hvis du allerede nå vet at en enkeltstige ikke vil kunne dekke alle dine behov for fremtiden. Samtidig, fyller en kombistige mindre enn tre separate stiger.