Kombistiger

Kombistiger

Kombistiger, eller combistiger- kjært barn har mange navn- er kombinasjonsstiger i ordets bokstavelige forstand. Stigene i denne kategorien kan nemlig både brukes som enkeltstiger opp mot veggen, eller som frittstående stiger, hvis ikke du har en vegg som du kan lene stigen opp mot. Kombinasjonsstigene er populære hos gjør-det-selv folk, samt profesjonelle håndverkere, som ofte kan ha behov for flere funksjoner i en og samme stige.

Kombistiger

Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

6 Produkter

per side

Kombistige/combistige

Kombistiger er veldig populære blant private gjør-det-selv folk, som benytter stigen til arbeid i hagen og på verkstedet, men kan også benyttes av profesjonelle håndverkere som malere, tømrere, murere osv. som kanskje har plass til kun en stige i firmabilen.

Kombinasjonsstiger

Kombistigene kan typisk kombineres sånn at du har tre stigetyper i én: en skyvestige, en wienerstige og en eller flere enkeltstiger. Kombistiger er over de seneste år blitt en populær stige blant ambisiøse gjør-det-selv folk og håndverkere, som har mange forskjellige arbeidsmiljøer og -oppgaver. Når en enkeltstige ikke er nok, kan man enten velge å supplere stige-sortimentet med den type stige man mangler, eller man kan velge å skifte enkeltstigen ut med en kombistige som dekker de nesten alle de behov man måtte ha.

Aluminium eller tre?

Kombistigene finnes i aluminium eller i tre, og hvert materiale har naturligvis sine fordeler. Kombistiger i tre er f.eks mer stive enn aluminiumsstiger, men til gjengjeld er stigene av aluminium lettere å vedlikeholde enn stigene i tre. Syns du det er vanskelig å velge hvilket materiale stigen din skal være i, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss for ytterligere råd og veiledning.

Hvorfor velge en kombistige?

Som tidligere nevnt, får du tre stiger i én, noe som er den aller største fordelen. I stedet for å skulle kjøpe tre forskjellige stiger, kan du nøye deg med én, som lett og raskt kan transformeres til flere.

Prisen for en kombistige er ikke i nærheten så høy som å skulle kjøpe tre forskjellige stigetyper. Derfor kan det godt betale seg å bruke litt ekstra penger på en kombinasjonsstige, hvis du allerede nå vet at en enkeltstige ikke vil kunne dekke alle dine behov for fremtiden. Samtidig, fyller en kombistige mindre enn tre separate stiger.