Lagerstiger

Lagerstiger

Hvis du leter etter en lagerstige, så er du kommet det rette sted. Hos Stigefabrikken.no har vi et bredt utvalg av lagerstiger, til mange forskjellige formål. Vær oppmerksom på at det er muligheter for at du kan tilpasse flere av våre lagerstiger til det behovet som du har, f.eks. kan du montere hjul på trappestigene. Se de forskjellige muligheter i kategorien lagerstiger, eller ta kontakt med kundeservice på telefon, epost eller chat, hvis du ønsker veiledning til å velge den helt riktige lagerstigen.

Laster inn...
Handle etter
Butikkalternativer

3 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Oftest stillte spørsmål om Lagerstiger

Hva er en lagerstige?

En lagerstiger er en stige med kraftige vanger, som kan tilpasses med kroker, hjul og eller gelender. En lagerstige gir lett adgang til øverste hylle og kan tilpasses til ditt lager. Alle Stigefabrikken sine lagerstiger produseres i en kvalitet, som tåler arbeide og daglig bruk.

Hvor mye koster en lagerstige?

Prisen avhenger av høyden du har behov for, og hvilket ekstrautstyr du måtte behøve. En lagerstige kan tilpasses med kroker, hjul og eller gelender.

Hvilke regler gjelder det for en lagerstige?

Alle stiger og stillas og annet midlertidig utstyr for tilkomst til høyder, tak og fasader skal oppfylle de relevante tekniske kravene i NS-EN standarder. Alle Stigefabrikken.no sine lagerstiger er EN-131 sertifisert.

Hvor høy skal en lagerstige være?

Dette avhenger av høyden på ditt lager og eller hyller. Vi anbefaler ikke at du arbeider fra mere enn det 3 øverste trinnet, så stigen bør velges ut fra arbeidshøyde. Kundeservice sitter klar til å veilede deg via chat, mail eller telefon.