Loftsstiger

Loftsstiger

Leter du etter en lett og elegant stige, som kan ta deg sikkert opp på loftet? Eller har du bruk for en sterk loftstige med lem, til verksted ditt eller virksomhetens lager? Uansett hva slags loftstige du er på utkikk etter, så kan vi hjelpe deg med en god løsning. Vi samarbeider med landets førende produsenter av loftstiger og -trapper, og kan lage standard og spesialløsninger til alle behov. Hvis du har bruk for hjelp til å velge den helt riktige løsningen, så sitter våre eksperter klar ved telefon, chat og epost.

Loftsstiger

Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

11 Produkter

per side

Mangler du en sikker vei til loftet, har vi helt sikkert en løsning du kan bruke. Vårt utvalg av loftstiger består av kvalitetsløsninger fra danske kvalitetsprodusenter som Profile og EW Lofttrapper. Her er kvaliteten på i orden og prisene er overkommelige.

Loftstige eller -trapp?

Dersom du skal bruke en loftstige eller -trapp avhenger i høy grad av hvem og hvor mye som skal transporteres til og fra ditt loft. Som oftest vil kan selv kunne vurdere, hvilken løsning som egner seg best til eget bruk, men har du bruk for hjelp og veiledning, sitter vi såklart klar ved telefonen til å guide deg på den rette veien.

I denne kategorien har vi både lagt stiger og trapper, siden det mange ganger viser seg at folk som leter etter en stigeløsning ender opp med å kjøpe en trapp når de ser hvor kompakt man kan få den - og man i tillegg får en større tråflate og bedre balanse.

Loftstiger med luke

Velg selv om du ønsker din loftstige med eller uten luke. Du kan til og med velge selv, om din luke skal være med eller uten bekledning, noe som kan være praktisk, hvis du ønsker den bekledd med samme tresort eller gips-tykkelse som ditt loft. For mer informasjon om loftsluke bekledning, vennligst ta kontakt med vår kundeservice.

Har du allerede en loftsluke, og trenger du å kun skifte stige, har vi både ledd-delte stiger og trapper, teleskopstiger og skyvestiger, du kan kjøpe separat.