Plattformstiger

Plattformstiger

Plattformstigene våre kan fås i mange forskjellige mål, modeller og størrelser, men de har alle sammen presis det samme formål, nemlig å få deg sikkert opp på toppen. Hvis ikke du finner akkurat den plattformstigen, som du leter etter, i sortimentet herunder, så kan vi hjelpe deg med å finne, eller produsere, en stige som passer perfekt til den arbeidsoppgaven som du skal i gang med. Kontakt kundeservice i dag, for nærmere informasjon.

Laster inn...

12 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Oftest stilte spørsmål om Plattformstiger

Hva er en Plattformstige?

En Plattformstige er en trappestige, men i en mere kraftig design. Dette gjør at plattformstigen kan vare et helt håndverkerliv. Plattformstiger har som navnet tilsier også en stor plattform, hvor du lett kan legge fra deg verktøy eller annet.

Hvor høy er en Plattformstige?

Vi selger Plattformstiger i en høyde fra 0,50 m -10,00 m. Og om du ikke skulle finde en passende plattformstige i standardsortimentet, så er du meget velkommen til å kontakte kundeservice for et uforpligtende tilbud om en plattformstige på spesialmål.

Hvor mye koster en Plattformstige?

Prisen på en Plattformstiger avhenger av flere faktorer, såsom størrelse, materiale og utstyr. Vi selger blant annet Plattformstiger med håndlister, støtter kjøre/stop sytem og mye mere. En Plattformstige er en viktig investering, så kontakt gjerne kundeservice for råd og veiledning om plattformstiger.

Hvordan regler gjelder for jobb med Platttformstige?

Alle former for stiger er underlagt regler, lover og krav. Det er altid best å velge en sertifisert stige. Plattformsstiger er EN 131 / EN 131-7 PRO og SS 091 sertifisert. Se mere  her.

Kan man klappe sammen en plattformsstige?

Ja. Se blant annet art nummer 806704. Dette er en sammenleggbar plattformstige med dobbelt sett hjul og lav vekt. Dette kan lett klappes sammen og transporteres.

Hvorfor skal jeg velge en plattformsstige?

Plattformstigen er blitt mere og mere populær hos større virksomheder. Dette skyldes blant annet den høye sikkerheten og arbeidskomforten. Mange produsenter mener at dette er fremtidens stiger.