Sammenleggbare stiger

Sammenleggbare stiger

Sammenleggbare stiger er multifunksjonelle stiger, som kan brukes til flere forskjellige formål, både hjemme i privaten og i industrien. Dette er også grunnen til at sammenleggbare stiger er populære blant mindre entreprenører, gjør-det-selv folk og håndverkere som arbeider med flere forskjellige arbeidsoppgaver i løpet av en arbeidsdag. Hvis du er i tvil om du skal velge en foldestige eller en av våre andre stige modeller, så er vi klar på telefon, chat og epost, til å hjelpe deg videre.

 
Laster inn...
Handle etter
Butikkalternativer

6 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Oftest stillte spørsmål om Sammenleggbare stiger

Hva er en sammenleggbar stige?

En sammenleggbar stige er en multifunksjons stige, som er meget populær blant både håndverkere og private. Dette er en smart universal løsning, som tar svært liten plass under transport, sammenlignet med å transportere alle stigene hver for seg.

Hvor mye koster en sammenleggbare stige?

Prisen varierer ut fra funksjoner, materiale og størrelse. Om du skulle være i tvil om hvilken foldestige, som er den rette stigen for deg, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på mail, chat eller telefon. De sitter klar til å veilede deg, så du får den beste stigen til ditt behov.

Hvorfor velge en sammenleggbar stige?

En Sammenleggbar stige er en fantastisk universalløsning, som både kan være penge- og plassbesparende. Spesielt for den kjørende håndverker, som her får mange stiger i én. Også som privat, vil du her ha kun én stige, som kan dekke de fleste behov som allerede finnes eller som måtte oppstå.

Hvor kan man kjøpe leddstige eller knekkstige?

Ledd og knekkstiger hører under kategorien av sammenleggbare stiger. Se også utvalget av Kombistiger og Multistiger.

Hvilke regler gjelder bruk av Sammenleggbare stiger?

Arbeide i høyden medfører en risiko for fallulykker både i hjemmet og på arbeidsplassen. Vi anbefaler derfor at du setter deg inn i regler og råd, før du bruker stigen. Les mer her.

Foldestigen: En universalløsning?

Man må ikke tro, at en foldestige kan erstatte den profesjonelle håndverker’s ministillas, arbeidsplattform eller den lange skyvestige - men mindre kan, den selvfølgelig også gjøre det. Foldestiger er en glimrende universalløsning, som dekker de fleste behov. Mange utkjørende håndverkere benytter foldestiger, da de verken fyller eller veier mye. Har du kun plass til én stige i hjemmet eller arbeidsbilen, er en foldestige et godt valg. Her får du flere stiger i én, som i sammenklappet tilstand ikke fyller mye.

Merker og modeller

Vi leverer foldestiger fra flere leverandører, men felles for dem alle er at de er testet og godkjent til daglig bruk og slitasje. Om du velger en foldestige fra Zarges eller Wibe Ladders, kan du alltid være helt sikker på at kvalitet og sikkerhet er i orden.

Syns du det er vanskelig å gjennomskue funksjonene ut i fra produktbildene, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice. En foldestige er et komplekst produkt, hvor det noen ganger krever en utdypet forklaring for å forstå alle funksjonene og bruksmulighetene, en foldestige rent faktisk kan tilby.

Multistige - funksjonell og fleksibel

Derfor fikk den kallenavnet - Multistige: Stigens fleksibilitet og all verdens funksjonaliteter har betydd at foldestigen i mange sammenhenger omtales som en multistige. De kan ofte klappes sammen, brukes som wienerstiger, enkeltstiger, osv. Dessuten en den for mange en kjær venn når det ønskes mulighet for bevegelse i ens arbeid, med at man kan bruke den som en platform.