Takstiger

Takstiger & -trinn

Her finner du vårt utvalg av takstiger og taktrinn. Klatre trygt og enkelt til topps med våre pålitelige takstiger. Vårt utvalg av takstiger er konstruert med fokus på sikkerhet og funksjonalitet, slik at du kan utføre oppgaver på taket med full tillit. Har du bruk for hjelp til å finne den rette løsningen for ditt tak + takrygg er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på tlf: 815 03 544

 
Laster inn...

16 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Oftest stillte spørsmål om Takstiger

Hva er en takstige?

Det finnes flere forskjellige typer av takstiger. Det finnes takstige med hjul og krok, fastmontert takstige og taktrinn. Hvis du skulle være i tvil om hvilken løsning er den beste for ditt tak, så kontakt gjerne kundeservice enten via e-post, chat eller telefon.

Kan jeg få taktrinn eller stige som matcher mitt tak?

Ja. Taksikring selges i RAL takfarger og du vil derfor kunne finne trinn eller stige som matcher ditt tak.

Hvordan finner jeg rett løsning for takstige?

Kundeservice sitter klar til å hjelpe deg med en samlet pakkeløsning. Send en e-post chat eller mail med følgende opplysninger, så svarer vi tilbake med et tilbud: Fasadehøyde (under 4 meter, 4-8 meter, over 8 meter) Typen og farge på ditt takbelegg, om du skulle ha ønske til enten stål eller aluminiumsstige, lengden på stigen (stigen skal være så lang som mulig, uten å rake over taket).

Hvilke regler gjelder for takstige?

Takstige skal være slik utformet at adkomst fra stige opp til tak, over til takstige, kan foregå på en sikker måte. Avstand trinn/takbelegg skal være så stor at foten får skikkelig feste. Der gesimshøyden er over 5 meter skal det være montert typegodkjent sklisikring for feste av løs stige.

Er det pålagt å ha takstige?

Ja. Det er pålagt å ha en sikker adgang for feieren både hjemme og på hytta. Bøylestige er ikke godkjent som adkomst for feieren lengre. Landsdekkende er reglene det samme, men hver enkelt kommune har utført sit eget skriv. Se et eksempel fra Stjørdal kommune her.