Rebstiger

Taustiger

Her finner du et utvalg av våre taustiger. Stigene i denne kategorien benyttes oftest som brand- og redningsstiger av både private og bedriftskunder. Stigene kan ikke erstatte stiger til rømningsvei hvor det er krav. Har du bruk for råd og veiledning rundt brannsikkerhet er du velkommen til å kontakte vår kundeservice for mer informasjon.

 
Laster inn...

2 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Oftest stillte spørsmål om Taustiger

Når bruker man en Taustige?

Taustige brukes som oftes, når det ikke er plass eller mulighet for å montere en Brann/rømningsstige. Mange bruker den også som en ekstra sikkerhet, hvis det skulle oppstå et behov for evakuering hjemmet, hytta eller lignende.

Hvor oppbevarer man en Taustige?

Taustigen oppbevares på en egnet plass i nærheten av der den skal brukes og hektes over vinduskarm eller gelender/rekkverk ved bruk. Taustigen opptar veldig lite plass og oppbevares ofte i skap, skuff eller lignende.

Hvilke regler gjelder for en taustige?

En taustige er ikke ment som en primær rømningsvei og er derfor ikke pålagt det samme regelsettet. En taustige er ment som et supplement til den primære rømningsvei. Se utvalget av brann og rømningsstige her.

Hvor mye vekt tåler en taustige?

Vennligst se mer under varespesifikasjon på den enkelte taustigen, men de fleste taustiger kan klare en vekt på opp til 150 kg.

Hvor mye koster en taustige?

Som supplement til en brannstige bør kvalitet være i høysetet. Vores brannstiger er derfor nøye testet og kontrollert. Prisen på en taustiger starter ved ca 1700 kr, og dette er da en taustige som du kan ha i mange år fremover.