Stigetilbehør

Tilbehør til stiger:

Har du bruk til å sette stigen fast på taket på bilen, bruk for bedre støtte på skyvestigen eller mangler du krok til malerspannet har vi helt sikkert det du leter etter. Herunder har vi samlet våre mest populære tilbehørsprodukter til stiger fra mange kjente merker. Finner du ikke det tilbehøret du leter etter kan det allikevel være vi kan skaffe det. Kontakt vår kundeservice for mer informasjon om dette.

Laster inn...

Items 1-20 of 76

Set Descending Direction
Page
per side

Ofte stilte spørsmål om Stigetilbehør

Kan man kjøpe tilbehør til stiger?

Ja. En god kvalitetsstige skal holde i mange år, og det er defor viktig med enkel tilgang til ekstrautstyr og reservedeler. Stigefabrikken.no fører et bredt utvalg av stigetilbehør. Om du skulle være i tvil om tilbehøret passer til akkurat din stige, så kontakt meget gjerne kundeservice, som sitter klar med svar og gode råd.

Når skal man bruge en stigefot?

Alle stiger over 3 meter skal benytte stigefot. Men det er altid en god ide å benytte stigefot, da denne stabiliserer hele stigen og du derved minimerer risikoen for at stigen skulle fall elle velte.

Kan man kjøpe nye stigesko?

Ja, men vennligst vær oppmerksom på at ikke alle stigesko vil passe til din stige. Kontakt gjerne kundeservice, som kan hjelpe deg med å finne de rette skoene til akkurat din stige. Se Stigefabrikken.no utvalg av stigesko her.

Kan man kjøpe glidesystem for hemstrapp?

Ja. Vi forhandler både glidesystem og kroker. Dette vil både øke sikkerheten på din hemstrapp, samt fungere plassbesparende. Du finner glidebeslaget Her.