Veggstiger

Uansett om du er på jakt etter en veggstige til innendørs eller utendørs bruk - til montering på murstein eller i tre, så har vi en løsning som passer til deg. Det eneste du skal gjøre, er å fortelle om dine ønsker og behov i formularen herunder- så vil vi kontakte deg i løpet av 24 timer (mandag-fredag) med et uforpliktende tilbud. Hvis du er i tvil om reglene som gjelder for bruk av veggstiger, så kan du kontakte oss for råd og veiledning. Vi hjelper deg mer enn gjerne, og du kan kontakte oss via telefon, epost eller chat.

 
Laster inn...

Har du bruk for hjelp?

Trenger du hjelp til å velge riktig løsning, eller føler du deg mest trygg på å bestille via telefon? Ring eller skriv til oss for personlig service og rådgivning om veggstiger m.m.

// Niklas, Stigefabrikken.no

Adresse (kontor): Andersrudveien 1, 1914 Ytre Enebakk | Telefon: 815 03 544 | Epost: info@stigefabrikken.no

Kundereferencer


Valg av veggstige

Når du skal velge en veggstige, skal du være oppmerksom på de reglene og krav det er med bruk av vegg- og fasadestiger. Det er faktisk forskjell på hva stigen skal brukes til - om det er en fluktvei-løsning, brannstige, eller bare en transportløsning mellom to platåer. Ytterligere, er det krav til en ryggbøyle, når stigen har en viss lengde mm.

Et sikkert valg

Er du i tvil om reglene som gjelder for bruk av veggstiger, og har bruk for råd og veiledning, hjelper vi deg mer enn gjerne. Utfyll skjemaet ovenfor - så kontakter vi deg og stiller de spørsmål vi trenger for å komme med et løsningsforslag - og opplyser deg om de regler og krav som stilles ved bruk av veggstiger i din situasjon.

Oftest stilte spørsmål om Veggstiger

Hvor kan man kjøpe en veggstige?

Stigefabrikken.no selger mange forskjellige Veggstiger. Utfyll kontaktformularen eller kontakt kundeservice, som sitter klar med tilbud, råd og veiledning vedrørende veggstiger.

Hvordan er reglene for veggstiger?

Krav og regler for en veggstige varierer meget, avhengig av hvor stigen monteres og hva stigen benyttes som. Kontakt derfor kundeservice, som skal svare på reglene om din veggstige.