Bukkestillas

Bukkestillas

Når det kommer til bukkestillaser så finnes det flere muligheter, i forhold til lengde og høyde. Bukkestillaset er derfor en fleksibel løsning, da du alltid har mulighet for å utbygge stillaset på et senere tidspunkt, hvis det blir nødvendig. Hvis du er i tvil om hvordan du skal sammensette et bukkestillas, så er du velkommen til å kontakte kundeservice. Du kan kontakte oss på telefon eller epost.

Laster inn...
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Relaterte kategorier

Ofte stilte spørsmål om Bukkestillas

Hva er et bukkestillas?

Et bukkestillas består av plattformer, stillasdekk, og stillasbukker. Bukkestillas finnes i forskjellige høyder og lengder. Hvis du har bruk for veiledning om det rette valg for dine oppgaver, sitter vår kundeservice klar til å hjelpe deg på telefonen, e-post eller chat.

Hva koster et bukkestillas?

Prisen varierer avhengig av størrelse og materiale. Bukkestillaser produseres både i lette og tunge utgaver – sistnevnte med ekstra sterke plattformer. Et bukkestillas er en meget fleksibel løsning hvor du kan sammensette dine egne løsninger. Vår kundeservice er klar med hjelp og veiledning om sammensetningen eller pris – på telefonen, e-post eller chat.

Hvilke regler gjelder for bukkestillas?

Bukkene skal stå på et fast og jevnt underlag. Det finnes forskjellige regler og anbefalinger avhengig av hvilke oppgaver bukkestillaset skal brukes til. Les mer her.

Hvor høyt er et bukkestillas?

Stigefabrikken.no selger bukkestillas fra 1,50 meter til 2.40 meter i plattforms høyde. Arbeidshøyden, på stillas, er 2 meter over plattformen.

Hvordan får man adgang til bukkestillas?

Bukkestillaset skal alltid monteres med en sikker adgangsvei, for eksempel med fastgjort stige eller med plattform-lem i kombinasjon med en egnet sikret stige.

Hva består et bukkestillas av?

Et bukkestillas består hovedsakelig av plattform/stillasdekk, og stillas-bukker.
Plattformene ligger normalt i dobbel lag, og bredden og lengden kan bygges ut med 305 cm om gangen, noe som er lengden for den enkelte plattformsplate. Et standard bukkestillas er bygget opp av stillas-bukker på 1,0 m, som kan justeres i høyden opp til 1,9 m. Ut over det kan man bygge ut stillaset med forlenger-seksjoner på 1,0 m i høyden, hvor man så får et bukkestillas med en plattformhøyde på 2,9 m

Hør mer om bukkestillaser

Hvis du har spørsmål om hvilket bukkestillas du bør velge, kan vår kundeservice hjelpe deg på veien.