Foldestillas

Foldestillas

Foldestillaser er mobile stillaser, som kan bli brukt til flere forskjellige oppgaver, både på arbeidsplassen og hjemme. Vi har et bredt utvalg av foldestillas, som inkluderer stillaser fra Clusters, Altrex, Jumbo med flere. Hvis du har spørsmål til de forskjellige modellene, eller har bruk for hjelp til å velge det stillaset som passer best til det arbeidet som du skal utføre, så er du velkommen til å kontakte kundeservice. Vi kan også hjelpe deg med en oppdatert oversikt over aktuelle regler, som du skal overholde i forbindelse med stillasarbeid. Ta kontakt med kundeservice på telefon, epost eller chat, for ytterligere informasjon.

Laster inn...

18 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Ofte stilte spørsmål om Foldestillas

Hva er et foldestillas / Klappstillas?

Et foldestillas er et mobilt stillas som kan brukes til forskjellige oppgaver på arbeidsplassen eller hos private. Et foldestillas er lett å oppstille og transportere da det kan avskilles i mindre deler. Her finnes det løsninger hvor både rammer og bunnseksjoner er foldbare og dermed enkle å håndtere.

Kan man bruke et foldestillas innendørs?

Ja. Et foldestillas er et av de stillaser man kan bruke innendørs. Det skyldes at flere av modellene fint kan komme igjennom døråpninger og deretter samles innenfor.

Hva er forskjellen på foldestillas og rullestillas?

Et foldestillas har også hjul og kan rulles. Den primære forskjellen mellom folde- og rullestillas er plattformstørrelsen. Et rullestillas er ikke like enkelt å transportere og oppsette som et foldestillas.

Hva koster et foldestillas?

Foldestillaser produseres i forskjellige størrelser, både når det gjelder bredde, høyde og utstyr og prisen vil variere ut fra dette. Skulle du har bruk for hjelp til valg av stillas, eller et tilbud – så kontakt vår kundeservice på telefonen, e-post eller chat.

Hvor høyt er et foldestillas?

Stigefabrikken.no tilbyr foldestillas fra markedets ledende produsenter. Foldestillas produseres i en høyde fra 1,5 meter til 3,8 meter. Et foldestillas produseres i enten smal eller bred modell.

Hvilke regler gjelder for foldestillas?

Arbeidstilsynet skjerpet reglene for bruk av stillas i 2016. Dette er for å forebygge alvorlig skade ved bruk av stillas. Se mer her.

Foldestillas kjøpeguide: Sånn velger du det riktige foldestillas.

Det finnes mange løsninger innenfor foldestillaser, hvor Wibe, Custers og Zarges er de ledende merkene på det norske markedet. Ofte blir foldestillaset omtalt som et håndverkerstillas, siden det er et klassisk produkt for de fleste håndverker-firmaer.

Alle våre foldestillaser leveres med låsbare hjul og med låsemekanisme som er enkle å bruke og som er i et holdbart materiale.

Samlet løsning eller løse deler?

Hos Stigefabrikken.no tilbyr vi samlede løsninger som inneholder alle de nødvendige delene for at stillaset lever opp til arbeidstilsynets anbefalinger. Men i tett samarbeid med våre leverandører gir vi også våre kunder muligheten til å kjøpe kun de enkelte delene til et foldestillas.

Det kan være stillasdekk og reservedeler, som kan skiftes ut, eller nye krav på arbeidsplassen som har strenge regler og derfor gjør at man må kjøpe ekstra deler. Vi gir også såklart råd om dette. Siden vi samarbeider med en lang rekke stillasleverandører, kan vi som oftest finne frem til den optimale løsningen. Det er viktig å vite, at hvis man setter sammen et stillas, med deler fra forskjellige leverandører, frafaller garantien og godkjennelser, selv om delene kan passe sammen.

Er du i tvil, kan du kontakte vår kundeservice på telefon: 81 50 35 44 eller e-mail info@stigefabrikken.no

Fleksibel stillasløsning

Et foldestillas er enkelt å stille opp og lett å transportere, siden det er foldbart og kan skilles av i mange deler. Her finnes det løsninger hvor både rammer og bunnseksjoner er foldbare og derfor er de lette å håndtere.


Foldestillaser har hjul på, akkuratt som rullestillas. Foldestillaser har hjul på, akkuratt som rullestillaser. Den hovedsakelige forskjellen er normalt størrelsen på plattformen og platforms-høyden. Dette gjør at også dele-elementer i et rullestillas blir vanskeligere å håndtere og er ikke så foldbare og fleksible som i et foldestillas.

Innendørs og utendørs

Det finnes stillasløsninger til innendørs og utendørs bruk. Ofte er foldestillaset brukt innendørs, og flere av modellene kan komme gjennom døråpninger, og dermed gjør det enkelt og lett for en håndverker å utføre på et byggeprosjekt.

Her er noen punkter som gjør dem ideelle til innendørs bruk:

  • Foldbare elementer
  • Lett å håndtere pga den mindre størrelse
  • Hjul til å kjøre lett og sikkert frem til arbeidsstedet.

Leverings-tider for foldestillaser

Med hensyn til levering er det ofte dag til dag levering, ved bestilling før kl 11, men det gjelder ikke alle stillaser. Vi anbefaler derfor at du kontakter oss, dersom det gjelder hastelevering. Generelt kan det forventer 1-3 dagers levering av foldestillaser.