Hobbystillas

Hobbystillas

Skal du male vinduer? Eller trenger takrennen til å bli renset? Uansett hva du skal i gang med, så har vi et hobbystillas som passer til ditt behov. Stillasene i denne kategorien er velegnet til mindre prosjekter på egen bolig, men kan også brukes ved lette oppgaver på arbeidsplassen. Hvis du har bruk for veiledning i forhold til valg av hvilken stillasløsning som passer deg best, så er du velkommen til å kontakte kundeservice. Vi sitter klar ved telefonen.

 
Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

1 Produkt

per side

Ofte stilte spørsmål om Hobbystillas

Hva er et hobbystillas?

Et hobbystillas kan brukes av både private og håndverkere. Hobbystillas er en betegnelse som dekker over mindre, folde-, multi-, stige,- og teleskopstillas. Hvis du har bruk for veiledning, til å velge stillas, sitter vår kundeservice klar til å hjelpe deg på telefonen, e-post eller chat.

Hvilke regler gjelder for hobbystillas?

Arbeidstilsynet skjerpet reglene for bruk av stillas i 2016. Dette er for å forebygge alvorlig skade ved bruk av stillas. Se mer her.

Hvor høyt er et hobbystillas?

Et hobbystillas varierer fra ca. 1.2m til 4,0 m avhengig av hvilket stillas du velger. Hvis du er usikker på hvilket stillas og størrelse som passer best til ditt behov – Kontakt gjerne vår kundeservice på telefonen, e-post eller chat.

Kan man bruke et hobbystillas innendørs?

Ja. Flere av våres modeller kan adskilles i deler og samles innenfor. Se vårt store utvalg av stillaser. Hvis du skulle ha behov for råd eller veiledning, sitter vår kundeservice klar til å hjelpe deg på telefonen, e-post eller chat.

Hva koster et hobbystillas?

Prisen på hobbystillas varierer etter hvilket stillas du velger. Det gjelder både type, modell, høyde/bredde og utstyr. Kontakt gjerne vår kundeservice som sitter klar for å hjelpe til med tilbud, gode råd og veiledning.