Hobbystillas

Hobbystillas

Skal du male vinduer? Eller trenger takrennen til å bli renset? Uansett hva du skal i gang med, så har vi et hobbystillas som passer til ditt behov. Stillasene i denne kategorien er velegnet til mindre prosjekter på egen bolig, men kan også brukes ved lette oppgaver på arbeidsplassen. Hvis du har bruk for veiledning i forhold til valg av hvilken stillasløsning som passer deg best, så er du velkommen til å kontakte kundeservice. Vi sitter klar ved telefonen.

 
Laster inn...

3 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Ofte stilte spørsmål om Hobbystillas

Hva er et hobbystillas?

Et hobbystillas kan brukes av både private og håndverkere. Hobbystillas er en betegnelse som dekker over mindre, folde-, multi-, stige,- og teleskopstillas. Hvis du har bruk for veiledning, til å velge stillas, sitter vår kundeservice klar til å hjelpe deg på telefonen, e-post eller chat.

Hvilke regler gjelder for hobbystillas?

Arbeidstilsynet skjerpet reglene for bruk av stillas i 2016. Dette er for å forebygge alvorlig skade ved bruk av stillas. Se mer her.

Hvor høyt er et hobbystillas?

Et hobbystillas varierer fra ca. 1.2m til 4,0 m avhengig av hvilket stillas du velger. Hvis du er usikker på hvilket stillas og størrelse som passer best til ditt behov – Kontakt gjerne vår kundeservice på telefonen, e-post eller chat.

Kan man bruke et hobbystillas innendørs?

Ja. Flere av våres modeller kan adskilles i deler og samles innenfor. Se vårt store utvalg av stillaser. Hvis du skulle ha behov for råd eller veiledning, sitter vår kundeservice klar til å hjelpe deg på telefonen, e-post eller chat.

Hva koster et hobbystillas?

Prisen på hobbystillas varierer etter hvilket stillas du velger. Det gjelder både type, modell, høyde/bredde og utstyr. Kontakt gjerne vår kundeservice som sitter klar for å hjelpe til med tilbud, gode råd og veiledning.