Murerstillas

Murerstillas

Her kan du finne et bredt utvalg av murerstillaser fra Nordens absolutt førende produsenter. Kvaliteten er helt i topp, og vi leverer i løpet av få dager. Hvis du har spørsmål angående murerstillaser, eller har bruk for hjelp til å velge den helt rette stillasløsningen, så er du velkommen til å kontakte kundeservice. Vi er klar til å bistå deg med informasjon om de forskjellige produktene.

Laster inn...
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Relaterte kategorier

Ofte stilte spørsmål om Murerstillas

Hva er en murerstillas??

Murerstillas er et begrep som dekker over flere forskjellige typer stillas, bl.a. bukkestillas og komplette stillaser.

Hva koster et murerstillas?

Prisen avhenger av størrelse og type stillas. Her kan du velge alt fra bukkestillas, gavl-stillas og komplette stillaser. Hvis du trenger hjelp til å velge det riktige stillas, sitter vår kundeservice klar til å hjelpe deg på telefonen, e-post eller chat.

Hvor stort er et murerstillas?

Stigefabrikken.no har et stort utvalg av murerstillaser i mange forskjellige størrelser. Ståhøyden varierer typisk fra 1,1 meter - 4,0 meter.

Hvilke regler gjelder for bruk av murerstillas?

Stillaser må kun monteres på et fast og stabilt underlag. Hjul skal ha bremsemekanismer. Skal du montere et stillas på over 2 meter er det krav at man skal kunne dokumentere teoretisk og praktisk opplæring. Les mer her.