Taksikring

Taksikring

Leter du etter en ny takstige til taket? Har du kanskje fått en kommentar av feieren om at stigen trenger å sitte fast i undertaket, både oppe og nede? Trenger du kanskje sklisikring din anliggende stige slik at feieren kan komme opp å arbeide på taket. Da hjelper vi deg gjerne med det. Vi kan skaffe pris på komplette takløsninger med takbrygge, takstige og skorsteinsprodukter til alle typer tak.  Vi har til og med fasadestiger som gir deg trygg adgang til taket. Trenger du snøfanger for å beskytte takluker eller lignende, kan vi hjelpe deg med det også.

Laster inn...

Items 1-20 of 63

Set Descending Direction
Page
per side

Relaterte kategorier

Oftest stillte spørsmål om Taksikring

Hva er en takstige?

Det finnes flere forskjellige typer av takstiger. Det finnes takstige med hjul og krok, fastmontert takstige og taktrinn. Hvis du skulle være i tvil om hvilken løsning er den beste for ditt tak, så kontakt gjerne kundeservice enten via e-post, chat eller telefon.

Kan jeg få taktrinn eller stige som matcher mitt tak?

Ja. Taksikring selges i RAL takfarger og du vil derfor kunne finne trinn eller stige som matcher ditt tak.

Hvordan finner jeg rett løsning for taksikring?

Kundeservice sitter klar til å hjelpe deg med en samlet pakkeløsning. Send en e-post chat eller mail med følgende opplysninger, så svarer vi tilbake med et tilbud: Fasadehøyde (under 4 meter, 4-8 meter, over 8 meter) Typen og farge på ditt takbelegg, om du skulle ha ønske til enten stål eller aluminiumsstige, lengden på stigen (stigen skal være så lang som mulig, uten å rake over taket).

Hvilke regler gjelder for takstige?

Takstige skal være slik utformet at adkomst fra stige opp til tak, over til takstige, kan foregå på en sikker måte. Avstand trinn/takbelegg skal være så stor at foten får skikkelig feste. Der gesimshøyden er over 5 meter skal det være montert typegodkjent sklisikring for feste av løs stige.

Er det pålagt å ha takstige?

Ja. Det er pålagt å ha en sikker adgang for feieren både hjemme og på hytta. Bøylestige er ikke godkjent som adkomst for feieren lengre. Landsdekkende er reglene det samme, men hver enkelt kommune har utført sit eget skriv. Se et eksempel fra Stjørdal kommune her.