trapper

Trapper

Har du bruk for en ny trapp? Så er du havnet det rette sted. Vi kan tilby kvalitetstrapper fra Skandinavias beste produsenter, og har et bredt utvalg av forskjellige slags trapper. Du kan velge mellom forskjellige materialer, mål, størrelser, typer og prisnivå herunder, eller du kan kontakte kundeservice for mer informasjon om trapper med spesielle mål.

 
Laster inn...
 
 

Utendørs trapper

På stigefabrikken.no finner du Nordens største utvalg av utendørstrapper for altaner, terrasser, industri mm. Velg mellom standardløsninger fra kjente varemerker eller utfyll skjemaet og få tilbud på skreddersydde løsninger spesifikt for ditt behov. Klikk på linket her under og la deg inspirere av vårt brede utvalg.

Utendørs trapper
Lundbergs trapperenovering

Få lengre levetid på trappene dine

Har du en pen og brukbar trapp som har bruk for å pusses opp litt? Med trapperenoveringsprodukter fra Lundbergs eller Dolle kan du gi din gamle trapp et nytt og moderne utseende og samtidig forlenge trappens levetid. Se våre trapperenoverings produkter og les mer om Dolles og Lundbergs produkter her.

 

Innendørs trapper?

Uavhengig om du leter etter en enkel og flyttbar trapp til loftet i suten, en spiraltrapp fra kjelleren til hverdagsrommet eller hoved trappen til din nye første etasje, så har vi helt sikkert en innendørstrapp som passer deg. Vi har et stort utvalg av kvalitetstrapper fra kjente varemerker som Dolle, Fakro ml.

Innendørs trapper

Trapper til hjemmet og arbeidsplassen

Våre trappeløsninger i tre og metall kan både brukes i hjemmet, eksempel til loft, carport eller annet sted hvor du har oppbevaring utenfor rekkevidde. Vi leverer loftstrapper i mange forskjellige typer, lengder, mål og materialer og forskjellige kvaliteter. Så om du bare har bruk for en simpel løsning til hjemmet, som kanskje ikke brukes så ofte, eller skal du bruke en smart teleskopstige til loftet på jobben, som skal brukes hver dag og skal klare litt større belastning, vil vi alltid ha akkurat den løsningen du mangler.

Leter du etter en større trappeløsning til fimaet eller i hallen der hjemme, leverer vi også større modulløsninger, som skreddersys etter dine ønsker og behov. Vi har levert trapper i alle størrelser og utforminger og ingen oppgave har vært for stor (eller for liten).

Trapper til ditt behov

Alle de trappene du finner i vår butikk, er utvalgt etter å passe til de aller flestes behov, og vi produserer derfor primært etter standardmål. Men er du i tvil om våre loftstrapper, hemstrapper eller noe helt annet passer i ditt hjem, så skal du ikke være redd for å ringe eller skrive til oss på mail, vi er alltid klar til å hjelpe deg gjennom kjøpet og hvordan du får tatt den rette beslutningen. Viser det seg, at vi ikke kan finne en trapp som passer med dine mål, eller er designet, funksjonene eller annet ikke lever opp til dine forventninger, er det alltid mulighet for at vi kan få spesiallaget en trapp til deg.

Søker du en spesialløsning, trenger vi bruk for informasjon om trappens plassering, samt dine ønsker til materialvalg, utforming osv. Sender du informasjonen per mail, vil du bli ringt opp og stilt noen oppfølgende spørsmål, og deretter vil vi kunne vurdere, om vi kan tegne trappen ut fra disse data, eller om du skal ha besøk av en av våre konsulenter til å måle opp.

Utendørs trapper

Ser du etter utendørs trappeløsninger, hjelper vi også gjerne med det. Om du ser etter en branntrapp eller -stige til en lagerhall, eller hovedtrapp til firma lokalet, er vi leveringsdyktige. Våre terrasse-trapper er også veldig populære i sommermånedene.

Er du i tvil om hvilken trapp som passer til din eiendom, sender vi gjerne en rekke eksempler og cases til inspirasjon. Her vil du ofte kunne få en god ide om stilen vi arbeider med - og komme litt nærmere den løsningen, som vil passe best til deg. Våre utendørs-trapper kommer som metall-trapper i stål eller aluminium, eller som tretrapper i forskjellige sorter.

Samarbeider med de beste fabrikkene

Våre trapper kommer alle sammen fra gode danske leverandører, eksempelvis gir vårt samarbeid med Silkeborg Stigefabrikk oss muligheten for å tilby dere noen super flotte, ubehandlede hemstrapper, som passer perfekt i de fleste hjem, uten at man skal være redd å gjemme den vekk. Trappene blir produsert etter bestilling, noe som gjør at du alltid kan være sikker på en høy kvalitet, og dette gir også muligheten for, at vi kan tilpasse trappen etter dine behov.

En annen spesialist i produksjon av trapper, er den danske virksomheten EW Loftstrapper, som produserer noen av de mest populære hemstrapper og loftstrapper. EW’s popularitet kommer ikke uten grunn, kvaliteten er 100% i topp og de flotte trappene blir levert raskt, helt til døren.

Når det kommer til loftstrapper har vi også et godt samarbeid med leverandøren Profile, som tilbyr et bredt utvalg av loftstrapper og kottdører, så hvis du ikke ønsker en loftstrapp av tre, kan vi bl.a tilby loftstrappen Stallux Mini, som er med sklisikre trinn og pulverlakkert metallvanger. Det gir deg en utrolig stabil og kompakt loftstrapp som funker perfekt der, hvor plassen er trang.

Ytterligere tilbyr Stigefabrikken.no et stort utvalg fra Dolle A/S, som er verdens ledende innenfor utvikling og produksjon av loftstrapper. Dolle ble etablert i 1982 og har skapt mange spennende produkter på markedet, bl.a. ClickFix loft-trappene som gjør det utrolig lett å montere en ny loftstrapp i hjemmet. Et viktig element i Dolles loftstrapper er deres redusering i varmetap, med opp til 86%, og er derfor et sikkert valg for den energibevisste huseier.

Dolles utvalg strekker seg over kottdør, hems hems-, lofts- og KIT-trapper.

Uansett design, størrelse, mål eller materiale er vi sikre på at vi kan levere en skreddersydd trapp av høyeste kvalitet, som er laget til akkurat dine behov. Er det noe tvil, er vi aldri lenger vekk enn et telefon oppkall, på telefon 81 50 35 44 eller på mail info@stigefabrikken.no.