L-trapper

L-trapper

Bestill en ny L-trapp direkte her på Stigefabrikken.no, eller kontakt kundeservice for mer informasjon om de forskjellige trappene. Vi har et bredt utvalg av kvalitetstrapper, som kan brukes i alle rom. Hvis du er i tvil om hvordan du skal velge den rette L-trappen, så hjelper vi deg selvfølgelig på vei. Ring eller skriv til kundeservice, og fortell om dine ønsker og behov, så finner vi en løsning som du kan bruke.

L-trapper

Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

15 Produkter

per side

L-Trapper på standard- eller spesialmål

Om du søker etter en L-trapp på standard- eller spesialmål, kan vi helt sikkert hjelpe. I samarbeid med noen av nordens førende produsenter av trapper, har vi muligheten for å tilby deg en L-trapp i flere forskjellige modeller, størrelser og fargekombinasjoner.

Finner du ikke den L-trappen du ser etter, er du velkommen til å si et par ord om ditt prosjekt samt sende en tegning eller bilde av stedet, hvor trappen skal stå - så vender vi tilbake med et uforpliktende tilbud innenfor 24 timer.

Hvorfor velge en L-Trapp?

Er du i tvil om L-trapp er den riktige løsningen til hjemmet ditt, kan du kikke på våre rette trapper, spiraltrapper eller vindeltrapper. Nedenfor finner du en liste med fordeler og ulemper som er med L-Trapp, slik at vi kanskje kan hjelpe deg ett skritt nærmere en beslutning:

Fordeler med L-Trapp
udtryk.

  • Bidrar til uttrykk for rommet
  • Gir mulighet for en mer behagelig helning på samme gulvplass, som tilsvarende rette trapper, som medfører bedre balanse/sikkerhet.
  • Naturlig “hvileplattform” i L-svingen.
  • Kan plasseres i hjørnet.

Ulemper med en L-Trapp

  • Fyller mer enn tilsvarende rette trapper
  • Er litt vanskeligere å montere
  • Ikke alle L-Trappene kan stå fritt i rommet. Noen
    (f.eks. Dolle Normandie L-Trapp) skal monteres opp mot en vegg.

Er du fortsatt i tvil? Ring eller skriv og får en prat med vår kundeservice om dine ønsker og behov.