L-trapper

L-trapper

Bestill en ny L-trapp direkte her på Stigefabrikken.no, eller kontakt kundeservice for mer informasjon om de forskjellige trappene. Vi har et bredt utvalg av kvalitetstrapper, som kan brukes i alle rom. Hvis du er i tvil om hvordan du skal velge den rette L-trappen, så hjelper vi deg selvfølgelig på vei. Ring eller skriv til kundeservice, og fortell om dine ønsker og behov, så finner vi en løsning som du kan bruke.

Laster inn...

Items 1-20 of 56

Set Descending Direction
Page
per side

Relaterte kategorier

Oftest stillte spørsmål om L-trapper?

Hva er en L-trapp?

En L-trapp er en plassbesparende trapp, som er formet som en L, dvs med en sving eten høyre- eller venstrevendt. Det er mulig å forkorte trappe, hvis dette skulle være ønskelig.

Hvor høy skal en L Trapp være

Du måler høyden fra gulv til tak. De fleste L-trapper kan tilpasses i høyden og i vangene. Det følger med instruksjoner på dette. Om du søker etter en L-trapp på standard- eller spesialmål, kan vi helt sikkert hjelpe. I samarbeid med noen av nordens førende produsenter av trapper, har vi muligheten for å tilby deg en L-trapp i flere forskjellige modeller, størrelser og fargekombinasjoner.

Hva er fordelen med en L Trapp?

Her kan du velge en trappe som passer til enhver stil og innredning. En L-trapp gir bedre komfort og sikkerhet enn tilsvarende rette trapper. L-trappenn kan plaseres i hjørner, men vær oppmerksom på at ikke alle L trapper kan plaseres frittstående.

Kan jeg selv velge om L svingen på trappen skal plasseres i toppen eller bunnen?

Ja. På flere modeller kan du selv velge om L-svingen monteres i enten toppen eller i bunnen av trappen.

Kan jeg selv forkorte en L trapp?

Ja. På flere modeller kan du selv forkorte trappen ved å følge monteringsveiledningen og forkorte vangene.

Hva er stusstrinn?

Stusstrinn er det lodrette stykket mellom hvert trinn. Stusstrinn gir både trappen en økt sikkerhet og mere harmonisk uttrykk. Stusstrinn velges ofte hvis du har småbarn eller dyr i huset, da det minimerer risikoen for fall og eller festeulykker.

L-Trapper på standard- eller spesialmål

Om du søker etter en L-trapp på standard- eller spesialmål, kan vi helt sikkert hjelpe. I samarbeid med noen av nordens førende produsenter av trapper, har vi muligheten for å tilby deg en L-trapp i flere forskjellige modeller, størrelser og fargekombinasjoner.

Finner du ikke den L-trappen du ser etter, er du velkommen til å si et par ord om ditt prosjekt samt sende en tegning eller bilde av stedet, hvor trappen skal stå - så vender vi tilbake med et uforpliktende tilbud innenfor 24 timer.

Hvorfor velge en L-Trapp?

Er du i tvil om L-trapp er den riktige løsningen til hjemmet ditt, kan du kikke på våre rette trapper, spiraltrapper eller vindeltrapper. Nedenfor finner du en liste med fordeler og ulemper som er med L-Trapp, slik at vi kanskje kan hjelpe deg ett skritt nærmere en beslutning:

Fordeler med L-Trapp
udtryk.

  • Bidrar til uttrykk for rommet
  • Gir mulighet for en mer behagelig helning på samme gulvplass, som tilsvarende rette trapper, som medfører bedre balanse/sikkerhet.
  • Naturlig “hvileplattform” i L-svingen.
  • Kan plasseres i hjørnet.

Ulemper med en L-Trapp

  • Fyller mer enn tilsvarende rette trapper
  • Er litt vanskeligere å montere
  • Ikke alle L-Trappene kan stå fritt i rommet. Noen
    (f.eks. Dolle Normandie L-Trapp) skal monteres opp mot en vegg.

Er du fortsatt i tvil? Ring eller skriv og får en prat med vår kundeservice om dine ønsker og behov.