Loftstrapper

Loftstrapper

I samarbeid med flere av leverandørene våre, så tilbyr vi nå et bredt utvalg av standard- og spesialtilpassede loftstrapper. Ut over at kvaliteten og sikkerheten selvfølgelig er sørget for, så er loftstrappene fremstillet spesielt til formålet. De har derfor et flott design, som passer til rommets utforming. Hvis du har spørsmål, eller har bruk for veiledning i forbindelse med kjøp av loftstrapp, så er vi klar til å hjelpe.

Laster inn...
Handle etter
Butikkalternativer
Hullmål bredde (cm)
Hullmål, lengde (cm)
Takhøyde max (m)
U-Verdi W/(M²K)

Items 1-20 of 23

Set Descending Direction
Page
per side

Relaterte kategorier

Mange norske hjem, både nye og gamle, har et loft som brukes til oppbevaring av diverse klenodier, havemøbler mm. - Ting som kan være vanskelige å få opp på loftet hvis tilgangen ikke er sikker og stabil. Selv om en enkeltstige eller wienerstige kan virke som en god løsning i noen tilfeller, vil en loftstrapp, som er laget til oppgaven, oftest være det sikreste og beste valget..

Har du behov for en spesiell loftstrapp som tilpasses eksisterende loftsluke eller har du bruk for hjelp til design av en ny trapp til loftsrommet i et utbygget hus, hjelper vi deg gjerne med å finne den helt riktige løsningen. I Samarbeid med våre leverandører og ved bruk av intelligente tegneprogrammer har vi mulighet til å skreddersy trappeløsninger som passer de fleste behov.

Oftest stilte spørsmål:

Er det første gangen du kjøper en loftstrapp har du sikkert en del spørsmål før du kjøper. Her under har vi forsøkt å besvare en rekke av de oftest stilte spørsmål om loftstrapper.

Hvor høy skal en loftstrapp være?

En loftstrapp er typisk oppdelt i flere ledd slik at stigen kan klappes sammen og dermed fyller minst mulig når den ligger på loftsluken. Det finnes også løsninger som er laget med enkeltstiger som enkelt føres direkte opp på loftrommet. Begge løsningene kan naturligvis tilapsses dine ønsker og behov.

Vi angir alltid den loddrette høyden for våre loftstrapper slik at du vet med sikkerhet at høyden passer. Avviker målene på våres trapper fra de mål du trenger vil man ofte kunne tilpasse trappen så den likevel passer. Er du i tvil vil vår kundeservice kunne opplyse om modellen du har sett på kan tilpasses dine mål. Alternativt er det mulig å skreddersy en løsning som passer til deg.

Hva er fordelene ved en loftstrapp?

Det er vesentlige fordeler med en loftstrapp frem for en løs stige 1) Dype trinn gir bedre balase 2) En loftstrapp tar ikke plass i stuen, men pakket vekk på loftet. 3) Loftstrappen er den sikre løsningen da den er laget spesielt til formålet. Ta en kikk på utvalget av loftstrapper.

Hva koster en ny loftstrapp?

Den beste prisen på en ny loftstrapp får du med våres standardløsninger som passer i størstedelen av nyere hus. Her starter prisene på et par tusen kroner. Se Stigefabrikkens store utvalg av loftstrapper.

Hvilke mål kan jeg bestille?

Vi leverer loftstrapper i alle mål; For eksempel 60x80, 70x80, 80x80 og 60x120. I det hele tatt tilbyr vi et stort utvalg av standard og skreddersydde loftstrapper.

Hvem lager de beste loftstrappene?

Stigefabrikken tilbyr et bredt utvalg av standard- og skreddersydde loftstrapper fra de beste leverandørene, herunder Dolle, Profile, EW Lofttrapper og Fakro. Se hele utvalget av loftstrapper.

Fordeler og ulemper ved en loftstrapp.

Er du fortsatt i tvil om du skal velge loftstrapp eller kun bruke en stige du har i forveien, har vi herunder samlet en rekke fordeler og ulemper ved loftstrapper som du kan ta med i overveielsene.

Fordeler ved loftstrapper

  • Dype trinn for bedre balanse.
  • Tar ikke plass i stuen - pakkes vekk på loftet.
  • Laget til formålet - en sikker løsining.

Ulemper ved loftstrappen

  • Ved montering: Kan kun brukes med loftsluken.
  • Koster mer enn tilsvarende enkeltstiger.

Standard- og skreddersydde løsninger

I motsetning til gamle bygninger og hus bygges nåtidens eneboliger osv etter en rekke byggestandarder. Disse standardene har gjort det lettere for oss i byggebransjen å lage standardløsninger som passer i størsteparten av de nybyggeri vi ser i dag.

Skulle prosjektet avvike fra standardene vil man oftest kunne tilpasse en av våre standard trapper - så den passer. Er du i tvil om du trenger en skreddersydd loftsluke med stige eller trapp eller om vi kan løse det med et standardprodukt - sitter vår kundeservice selvfølgelig klar til hjelpe deg.

Loftstrapp på mål

Leter du etter en loftstrappe på mål som ikke finnes i vårt standardsortiment hjelper vi gjerne med å skreddersy en. Kontakt oss via e-post og fortell litt om de ønsker og krav du har - eller klikk på knappen øverst på siden og fyll ut formularet - så kontakter vi deg med et opplegg og et uforpliktende tilbud innen for 24 timer. (mandag - fredag).

I samarbeide med Nordens ledende produsenter kan vi lage loftstrapper med skreddersydde mål til nesten hvilken som helst byggesak.

Loftsluke med stige

Mange ganger er loftstrappen eller -stigen ikke nok i seg selv. En stor del av de henvendelser vi får er forespørsler som består av loftsluke med stige. Det å kjøpe stigen et sted og loftsluken et annet sted kan fort gå galt da de to ting selvfølgelig skal passe sammen.

Leter du etter en loftsluke er det ikke kun stigens høyde som skal tenke på før du trykker "kjøp" Her er det også viktig at du undersøker dimensjonene for loftsluken: Hva det er plass til og hvilken funksjon det skal utfylle. Det er også verdt å tenke over hvordan tingene skal fraktes opp og ned trappen.

Loftstrapp uten luke

Har du en velfungerende loftsluke og kun trenger en ny løs stige, sammenlegg loftstrapp eller saksestige har vi også mulighet til å levere flere forskjellige modeller. Vi har samlet et utvalg av våre loft-stiger uten luke her. Dessuten kan flere av våre enkeltstiger og teleskopstiger også brukes til formålet. Er du ute etter en rask og enkel vei til loftet eller hemsen vil en hemsstige eller hemstrapp kanskje være løsningen.

Før du kjøper en loftstrapp

Ved nybygg: Før du kjøper en loftstrappe bør du underslke med arkitekten eller byggherren at det ikke allerede er tatt høyde for tilgangen til loftet. Mange typehus firmaer sørger for den slags når de oppfører huset og inkluderer til og med montering av loftstrappen med luke i prisen. Vi har ved flere anledninger levert en isolert loftsluke med trapp til hus som allerede hadde en. Unngå forvirringen og undersøk det i forkant.

Har du en et hus av eldre dato kan det være spesielle omstendigheter som gjør at loftsluke med trapp ikke er den riktige løsningen. Loftet kan være lagt på kreative måter eller det kan være for gammelt til å kunne holde en tung loftsluke. Er du i tvil bør du be en snekker undersøke situasjonen før du bestiller trappen.

Hva koster en loftstrapp?

En stor del av de loftstrapper vi selger er skreddersydde etter mål - hvor prisen beregnes ut på bakgrunn av de spesifikasjoner og mål vi produserer trappen etter. Videre avhenger prisen selvfølgelig av om det medfølger loftsluke. Vi har dog "standardløsninger" som passer i størstedelen nyere hus og her starter prisen rett i overkant av et par tusen kroner.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på hems eller loftstrapp med loftsluke tilpasset ditt hjem og dine behov kan du alltids kontakt vår kundeservice. De vil mest sannsynlig be deg om en rekke mål og krav du har som de tar videre med produsenten. Du vil typisk motta tilbudet på en skreddersydd løsning typisk innenfor fem dager etter vi har mottatt henvendelsen