Loftstrapper

Loftstrapper

I samarbeid med flere av leverandørene våre, så tilbyr vi nå et bredt utvalg av standard- og spesialtilpassede loftstrapper. Ut over at kvaliteten og sikkerheten selvfølgelig er sørget for, så er loftstrappene fremstillet spesielt til formålet. De har derfor et flott design, som passer til rommets utforming. Hvis du har spørsmål, eller har bruk for veiledning i forbindelse med kjøp av loftstrapp, så er vi klar til å hjelpe.

Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

18 Produkter

per side

Oftest stilte spørsmål om Loftstrapper

Hvilken loftstrappe bør jeg velge?

Når man skal velge loftstrappe, så bør man velge en sertifisert loftstrappe. Du bør også overveie hvilken isolasjonsevne og evt brannmotstand du ønsker. Kontakt gjerne vår kundeservice for gode råd og veiledning vedrørende loftstrapper.

Hvor høy skal en loftstrappe være?

En loftstrapp er som oftets oppdelt i flere ledd, så stigen klappes samme og derved opptar så lite plass som mulig. Det finnes dog også modeller med enkeltsiger. Vi anngir den lodrette høyden for den, så du enkelt kan sjekke om loftstrappenn passer hos deg. Vi anngir samtidig hull målet, som skal passe ditt eksisterende hull i loftet, eller klosses opp og etterisoleres. Hvis du ikke skulle finne noen loftstrapper, som passer til nettopp dine mål, så kontakt gjerne kundeservice for et uforpliktende tilbud om en loftstrappe på spesialmål.

Hva er fordelene med en loftstrapp?

Det finnes mange fordeler med en loftstrapp kontra en loftsstige. Du oppnår bedre balnse og komfort, og trappen gjemmes vekk når luken lukkes. Den opptar derved mindre plass enn en stige.

Hvor mye koster en ny Loftstrapp?

Prisen avhenger av materiale, isolasjon, størrelse osv, men en god og rimelig loftstrappe med luke vil ha en startspris på rundt 2000 kr.

Hva betyr U-Verdi?

U-verdien anngir hvor stor en varmemengde opgitt i wh, som i løpet av en time forsvinner gjennom luken pr 1m2. Dvs jo lavere U-verdi jo bedre isolert er luken. Isolasjon er en viktig faktor i valg av loftsluke, så man unngår å skape en kuldebro fra loftet.Dørens isoleringsevne er angitt som “u-verdi”, som indikerer hvor mye varme som trekker igjennom 1m2 av av karmen med en 1 grad temperaturforskjell mellom den utvendige side og innvendig side av døren. Jo lavere u-verdi, jo mindre varmetap = bedre isoleringsevne. Vores termolemme fra f.eks. Dolle og Fakro har en u-værdi omkring 0,5-0,6 imens standardmodellerne uden ekstra isolering ligger omkring 0,8. U-værdien kaldes også transmissionskoefficienten.

Hva betyr REI45?

REI 45 betyr at luken/lemmen har en brannmotstand på hele 45 minutter. Dette kalles også BD45. I noen bygg vil dette være et krav.