Loftstrapp Clickfix 50 PRO+

kr 3 992,00
SKU
1039675k
Inkl. moms

Gratis levering för köp över 750kr

Leveringstid 5-10 hverdager

Velg variant

Fås kun i 120 x 70 cm. Lofttrappen er laget med top-isolering. 2 tettningslister i karmen. Konstruksjon av luken (uten tre), som betyr at varmetap og kuldebroer hindres fra lofttrappen. FSC® certificeret tre.

Därför ska du välja denna varan:

  • Brede trinn
  • Høy isoleringsevne
  • Lett og rask å montere

Certifications: EN 12207 Klasse 4 EN 14975

Varenr Hullmål, bxl (cm) Isolering (mm) Udv Karmmål, bxl (cm) Vekt (kg)
Trinn U-Verdi W/(M²K) Takhøyde max (m) Vare pris Antall

Fås kun i 120 x 70 cm. Lofttrappen er laget med top-isolering. 2 tettningslister i karmen. Konstruksjon av luken (uten tre), som betyr at varmetap og kuldebroer hindres fra lofttrappen. FSC® certificeret tre.

Lofttrappen er laget med topp-isolering, to tettningslister i karmen og en konstruksjon av luken (uten tre), som betyr at varmetap og kuldebroer hindres fra lofttrappen. De 2 tettningslister i karmen gir en ekstra lufttetthet. Alt sammen gir det en god besparelse på varmeregningen sammenlignet med tradisjonelle loftstrapper. DOLLE clickFIX® 56 PRO+ er isoleret med 50 mm ekspanderet polystyren (EPS). U-verdi: 0,64 W/m2*K. Den  u-verdi er spesielt bemerkelsesverdig, da alle produkterne er testet som en bygningskomponent i likhet med dører og vinduer. Normalt er u-verdiangivelser oppgitt som en beregnet senterverdi for lemmen, noe som er missvisende i forbindelse med energiberegninger. Lofttrappen er testet hos IFT Rosenheim instituttet for både U-verdi og lufttetthed.

PRO+-SERIE MED PATENTERT CLICKFIX® TEKNOLOGI OG HVITGRUNNET FURUKARM.

DOLLE clickFIX® er markedets mest unike lofttrappeserie med patenterede ClickFIX® teknologi, som gir god isoleringsverdi og er designet til montering er enkelt. Lofttrappen er designet til at stigen, og lofttrappens luke kan skiftes ut. Click montering kan skje uten bruk av spesial verktøy. Lofttrappen kan monteres av én person i det lofttrappen veier omkring 25% mindre enn tradisjonelle lofttrapper.

ROBUST LOFTTRAPP MED GOD TRINNKOMFORT

Den ekstra kraftige stigen har en fyrvange på 8,3 cm og 6,9 cm sklisikre bøketrinn, noe som gir en god og komfortabel tråflate. Den 3-delte stigen har 12 trinn og en stige bredde på 35,8 cm. Stigen avsluttes med grå plastikk føtter, for at beskytte gulvbeleggningen. Den samlede lofttrappes styrke er testet etter EN 14975 som har en max. brukervekt på 150 kg, men tester trappen opp til 265 kg.

LOFTTRAPPE FORLENGERLEDD

Du kan kjøpe et forlengerledd til lofttrappen. Den gir mulighet for en ekstra loftshøyde opp til 323,3 cm - max. 14 trinn. Forlengerleddet er 47,2 cm langt, og har samme bredde som stigen på 38,8 cm.

Andre produkter du kanskje liker!