Rette trapper

Rette trapper

Leter du etter en rett trapp i høy kvalitet, som kan holde i mange år, så er du havnet det helt riktige sted. Igjennom tett samarbeid med Nordens førende produsenter av trapper, så har vi samlet et utvalg av rette trapper, som tåler å bli brukt hver eneste dag, og som ikke koster en formue. Du kan lese mer om de forskjellige trappene på produktsidene, eller ta kontakt med kundeservice, hvis du ønsker profesjonell veiledning til å velge den beste trappeløsningen.

 

Rette trapper

Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

16 Produkter

per side

Slik velger du den riktige trappen.

Dersom du ser etter en rettløpstrapp til hjemmet, eller til firmaet, har vi helt sikkert en løsning som du kan bruke. Sammen med skandinavias førende produsenter av trapper, tilbyr vi Norges største utvalg av rette trapper av tre, stål og aluminium. 

Før du går ut for å finne en ny trapp, er det noen fundamentale ting, du burde gjort noen tanker om først.

Først og fremst, bør du måle opp hvor høy trappen skal være. Det viktigste er trappens loddrette høyre, som måles fra “gulv til gulv”. Dvs. fra gulvet i din hovedetasje, til det punkt hvor du skal gå av trappen i toppen. Normalt, gulvet på en hems eller 2 etg.

Ytterligere, kan det være smart å måle opp hvor langt din trapp kan stikke ut fra veggen - den såkalte utladning. Den sier noe om trappens helning, og er med til å minske utvalget, slik at det blir lettere å velge den helt riktige rette trappen til deg.

Hems-, vindel- eller rettløpstrapp?

Når du har målt opp, er det bare å begynne å kikke på trappe markedet. Ta gjerne et kikk i våre forskjellige trappe kategorier som hemstrapper og vindeltrapper, som veldig ofte også klarer oppgaven for den tradisjonelle rette trappen.

Hemstrappen er en smule lettere i looken og vindeltrappene gir deg muligheten for å dreie trappen, noe som gir et helt annet utrykk til rommet og trappen.

 

Finner du ikke en trapp som du kan bruke i denne kategorien, er du velkommen til å sende oss en mail med litt tanker om dine ønsker og behov. Så lager vi et tilbud til deg på spesialproduksjon av akkurat den trappen, du drømmer om.