Spiraltrapper

Spiraltrapper

Hvis du leter etter spiraltrapper til hjemmet eller selskapets nye hjemsted, så kan vi hjelpe med å finne en løsning som passer dine behov. Synes du det er vanskelig å finne den rette modellen? Kontakt vår kundeservice for råd og veiledning om valg av spiraltrappe. Vi er klare på telefon, chat og e-post for ytterligere råd og veiledning.

Spiraltrapper

Set Descending Direction
Vise som Rutenett Liste

10 Produkter

per side

Spiraltrapper til privat og bedrift.

Om du leter etter en spiraltrapp fra kjeller til hovedetasjen i din gamle murmester-villa, fra hage til takterrasse, eller som nødtrapp på utsiden av bedriftsbygningen, uansett situasjon, vi kan helt sikkert finne en løsning til deg.

Hos Stigefabrikken.no har vi tilgang til Norges største utvalg av trapper - og har blant annet vindeltrapper, hemstrapper, terrassetrapper og spiraltrapper fra en rekke av Europas førende produsenter av trapper.

Hvilken størrelse skal man velge?

Spiraltrappene har den store fordel at de fyller mye mindre enn tradisjonelle rette- og L-Trapper gjør. Siden den har en spiralkonstruksjon, hvor trinnene svinger seg rundt sin egen akse, er det lett å planlegge og plassere installasjonen av en spiraltrapp.

Når du klikker deg inn på våre spiraltrapper kan du se diverse mål og dimensjoner. En god måte å finne ut av hvilken trappe-størrelse, som passer til ditt/dine rom, er å skjære et stort stykke papp eller markere med malertape på gulvet, hvor stor trapp du planlegger å kjøpe. La pappen eller malertapen sitte i en ukes tid og se om du kan vende deg til tanken om størrelsen på din nye trapp.

Spiraltrapp modeller og størrelser

Stigefabrikken.no fører et bredt utvalg av spiraltrapper fra danske Dolle - og dersom du har spesielle ønsker og behov, som ikke er i vårt standardsortiment, er det også mange ganger mulig å produsere en trapp ut fra dine mål og dimensjoner.

Ønsker du et uforpliktende tilbud på en spiraltrapp med spesialmål, er du velkommen til å sende oss et par ord om ditt prosjekt, noen mål og dimensjoner samt en tegning eller et bilde av stedet, hvor din nye spiraltrapp skal monteres. Så vender vi tilbake til deg med et uforpliktende tilbud, normalt innenfor 24 timer.

Inne eller ute

Dersom du leter etter en spiraltrapp til terrassen eller som brann/fluktvei i firmaet, har vi helt sikkert en løsning, du kan bruke.

Dolle har i mange år spesialisert seg i trapper til innendørs bruk - men er også begynt å produsere flotte trapper til takterrasser, svalganger og forskjøvet plan. Ytterligere, i samarbeid med våre dyktige smed, kan vi tegne og konstruere større brann- og redningsløsninger.

Ytterligere samarbeider vi smedevirksomheter i Danmark, Sverige, Tyskland og Norge, som kan lage spiraltrappe-løsninger til industri og til privat bruk.

Fordeler og ulemper med spiraltrapper

For å kunne bestemme om en spiraltrapp er den rette løsningen til ditt prosjekt, kan disse fordelene og ulempene kanskje hjelpe deg frem til en beslutning:

Fordeler med spiraltrapper

  • Spiraltrapper fyller ikke så mye, men den gir fortsatt en god, sikker og behagelig adgang til loft eller hems
  • Finnes i mange forskjellige design og fargekombinasjoner som kan bidra til rommets uttrykk.
  • Montering er relativt enkelt rundt spindelen i midten.

Ulemper med en spiraltrapp

  • Svingen kan gjøre noen mennesker ukomfortable
  • Er normalt litt brattere enn tilsvarende rette- eller L-Trapper
  • Det kan være vanskelig å bære store ting med seg opp spiraltrappen.
  • Med mindre spiraltrappe-løsninger, kan kun en person gå opp/ned av gangen.

Bruk for hjelp?

Er du fortsatt i tvil om å velge den riktige trappen, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice for mer informasjon om de enkelte modeller. Vi sitter klar med telefon og e-mail hele uken - og svarer alltid innenfor et par timer i hverdagene.