Terrassetrapper

Terrassetrapper

Hvis du leter etter en trapp, som skal gå fra huset til terrassen eller fra terrassen til hagen, så kan vi hjelpe med å finne den helt riktige løsningen. Vi samarbeider med Nordens førende produsenter av utendørs trapper, og kan derfor tilby både standard og spesialløsninger, til de fleste trappebehov. Hvis du har særlige ønsker til din nye terrassetrapp, så er du velkommen til å ringe eller skrive. Vi informerer gjerne om de spesialløsninger som vi kan tilby.

Laster inn...

Items 1-20 of 37

Set Descending Direction
Page
per side

Oftest stilte spørsmål om Terassetrapper

Hvor kan man kjøpe terrassetrapper?

Stigefabrikken.no fører terassetrapper i mange forskjellige størrelser, materialer og design. Størrekser varierer helt fra 0,36 m til 2,70 m. Skulle du mot formodning ikke finne en trapp som passer den størrelse du har bruk for, kontakt gjerne vår kundeservice for et uforpliktende tilbud på en terrassetrapp på spesialmål.

Hvilket materiale er best til terrrassetrapper?

Materialvalget avhenger av mange faktorer: Mengden av vedlikehold, stil og design. Alle våre terrassetrapper er hardføre trapper som fint tåler de norske årstidene. Det vil dog, på en trapper av tre, være vedlikehold og vi anbefaler å behandle treverket løpende.

Hvilket regler gjelder for terrassetrapper?

Utvendige trapper samt andre opphøyde oppholdsarealer skal, med henblikk på bygningens bruk, sikres med vern og være utstyrt med håndlister. Alle typer av vern eller rekkverk skal, med henblikk på bygningens bruk utformes slik at dets høyde, utforming og frie åpninger i rekkverk, sikrer personer mot å falle ut over eller igjennom.

Terrassetrapper og trapper til hagen

Å velge en trapp til hagen, kommer ofte med en del tanker og vurderinger. Her er det ikke bare snakk om en praktisk måte som hjelper deg fra grunnplan opp til en hylle eller et loft - men en integrert del av hagen og terrassens uttrykk, som gjerne skal være i harmoni. Av den grunn har vi valgt flere forskjellige terrassetrapper på hyllene - slik at du kan finne en som passer til dine ønsker og behov.

Velg f.eks mellom minimalistiske ståltrapper med sklisikre trinn og et godt, robust rekkverk eller store brede tretrapper i akkurat den tresorten, som passer til ditt treverk på huset eller terrasse-bekledning. Har du spesielle ønsker til en tresort eller steintype, du ønsker lagt i trappen, leverer vi også gjerne vange og trinnbakker uten trinn. Kontakt vår kundeservice på telefon eller e-mail for ytterligere informasjon.

Slitesterk og værbestandig trapp

Alle våre terrassetrapper er hardføre trapper, som tåler de norske årstidene.
Noen trapper har også en høy bæreevne, så du trenger ikke være nervøs hvis to eller flere personer går på trappen samtidig.

Velger du en av våre tretrapper til hagen, kan det være en god ide å behandle treet regelmessig. Det hardtre-trappene har til felles, er at de krever minimalt med vedlikehold og ikke går til grunne uten alvorlig svikt.

Referanser

Er du fortsatt i tvil om hvilken trapp du skal velge til din terrasse, er du velkommen til å ringe eller skrive til oss for referanser. Vi sender gjerne bilder fra tidligere løsninger - og kanskje vi har levert en trappeløsning til et sted i nærheten av deg, slik at du kan se.