Tretrapper

Tretrapper

Hos Stigefabrikken.no har vi tretrapper av den høyeste kvalitet i forskjellige utforminger, og til priser hvor alle kan være med. Synes du det er vanskelig å finne den rette modellen? Eller kanskje du er usikker på hva slags tre du skal velge? Uansett hvilke spørsmål du har i forbindelse med valget av tretrapp, så kan vi hjelpe deg. Se nærmere på utvalget her på siden, eller kontakt kundeservice for ytterligere råd og veiledning.

 
Laster inn...

Items 1-20 of 42

Set Descending Direction
Page
per side

Relaterte kategorier

Oftest stillte spørsmål om Tre trapper?

Hva er fordelene med en tre trapp?

Tretrapper har en utseende som passer ind i alle hjem, samt et tidløst design. Tretrapper mottstår naturlig slitasje og vedlikeholdes enkelt med olje eller hvis du eventuelt ønsker å male trappen.

Hvilken tresort bør jeg velge?

Valg av tresort er ofte et stilmessig valg, og de fleste tresorter passer inn i et moderne hjem. Men forskjellige tresorter kan også ha forskjellige egenskaper og behøve forskjellig behandling. Stigefabrikken forhandler kun kvalitetstrapper, som produseres i gran, furu, eik eller bøketre. Dette er tresorter som egner seg aldeles bra til trapper. Furu er veldig slitesterkt, gran har kvister som ikke "blør" gjennom malling. Bøk har en jevn og fin fiberstruktur og velges ofte for sitt flotte utseende. Eik er et veldig hardt og slitesterkt trevirke, og brukes derfor ofte i båtproduskjon.

Kan jeg male min tretrappe?

Ja. Det kan du, men du bør da kjøpe en ubehandlet tretrappe, da det vil gi det absolutt fineste resultatet.

Hvilken olje bør jeg behandle tretrappen med?

Tretrappene produseres i forskjellig typer trevirke blant annet furu eller gran. Du kan kjøpe en olje til den enkelte tretypen i ditt lokale byggemarked, eller fungerer gulvolje veldig bra på de fleste tre typer. Du kan også lutbehandle treverket. Hvis du ønsker råd og veiledning vedrørende dette, så sitter kundeservice klar på chat, e-post eller telefon.

Kjøp av tretrapp?

Hos Stigefabrikken.no finner du et stort utvalg av tretrapper til alle slags formål. Her kan du både finne hemstrapper, L-Trapper, rette trapper, spiraltrapper og mye mer. Alle våre tretrapper er produsert i høy kvalitet, som sikrer deg en holdbar løsning - også i fremtiden.

Hvorfor skal du velge en tretrapp?

Tretrapper har et flott og naturlig utseende, som gjør at de passer inn de fleste steder. I tillegg til det, vil du oppleve at en tretrapp har trinn som er deilige og behagelige å gå på. Dette har en stor betydning for din daglige komfort - spesielt hvis den skal fungere som et ledd mellom to etasjer, og hvis du skal gå opp og ned flere ganger om dagen.

Materialer

Våre fleste tretrapper er produsert enten av gran eller furu, hvor noen trapper har trinn av bøk. Begge materialene er spesielt velegnet til å lage trapper av, og kan motstå den naturlige slitasje. Flere av våre tretrapper bl.a hemsetrapper, blir levert i ubehandlet stand. Ved noen av tretrapper anbefales det at du etter montering behandler treet, innen du tar det i bruk. Hvis du vil gi den et ekstra personlig preg, kan du velge å male den med vanlig innendørs maling til tre, som kan kjøpes i ditt lokale byggemarked.

Hva står FSC for?

FSC er en miljømerkning for et ansvarlig skogbruk. Når du ser et FSC merke ved en av våre mange kvalitets tretrapper, vet du at denne trappen er produsert under ordentlige forhold med respekt for naturen. Merkingen garanterer at de menneskene som jobber med trær i skogen, har mottatt den nødvendige utdannelsen, sikkerhetsutstyr og jobber under fair lønnsforhold. Dessuten sikrer merkingen at både plante- og dyreliv er beskyttet under felling av tre. I skoger som har en FSC merking, blir det aldri feller mer tre, enn skogen selv kan nå å produsere, noe som er med til å sikre skogens fremtid.