U-trapper

U-trapper

Her finner du U-trapper, som er lette å montere. Flere av modellene kan justeres i høyden - og hvis ikke du finner en modell som matcher behovet, så kommer vi gjerne med et tilbud på en spesialløsning, tilpasset dine ønsker og behov. Ta kontakt med kundeservice, og opplys de mål og materialer som du er på jakt etter.

 
Laster inn...

15 Produkter

Set Descending Direction
per side

Relaterte kategorier

Oftest stilte spørsmål om U Trapp

Hva er en U-trapp?

U-trapp er et begrep som dekker over flere forskjellige typer trapper som bl.a. spindeltrapper og vindeltrapper. Flere av modellene kan tilpasses i høyde og bredde. Vi kan også levere U-trapper med på spesialmål om lagervarene ikke passer ditt behov.

Hvilken størrelse U-trapp skal man velge?

Når du klikker deg inn på våre spindeltrapper kan du se diverse mål og immensjoner. En god måte å finne ut av hvilken størrelse på trappen du trenger, er å skjære et ut et stort stykke papp, evt markere med maskeringstape på gulvet, hvor stor trappen skal være. La pappen eller tapen sitte en ukes tid, for å kjenne på om du kan vende deg til dimensjonene på trappen.

Hva er fordelen med en U-trapp?

U-trappens store fordel er at de fyller vesentlig mindre enn tradisjonelle rettløps-trapper og L-sving trapper. P.g.a. spiral-konstruksjonen hvor trinnene er, og dermed trappen dreier seg om sin egen akse, er det enkelt å planlegge og plassere installasjonen av en spiraltrapp.

Hvilke regler gjelder for U-trapper?

Trapper skal, med henblikk på bygningens bruk, sikres med værn og være utstyrt med håndlister. Alle typer av værn eller rekkverk skal, med henblikk på bygningens bruk, utformes på en måte at dets høyde, utforming og frie åpninger i værn, som sikrer personer mot å falle ut over eller igjennom dem. Les mer her.